Gå videre til innhold
​I juni 2020 overtar mobiloperatøren Talkmore nye, miljøvennlige lokaler i Karvesvingen 5 på HasleLinje. John Sebastian Schmidt Slørdahl, administrerende direktør i Talkmore AS og Cecilie Bruusgaard utleiesjef i Höegh Eiendom.
​I juni 2020 overtar mobiloperatøren Talkmore nye, miljøvennlige lokaler i Karvesvingen 5 på HasleLinje. John Sebastian Schmidt Slørdahl, administrerende direktør i Talkmore AS og Cecilie Bruusgaard utleiesjef i Höegh Eiendom.

Pressemelding -

Talkmore flytter til Karvesvingen 5

I juni 2020 overtar mobiloperatøren Talkmore nye, miljøvennlige lokaler i Karvesvingen 5 på HasleLinje. Karvesvingen 5 er Oslos første smartbygg og er i ferd med å bli en hub for teknologi- og IT-selskaper. Øvrige leietagere i bygget er Atea, Schindler AS, Ö, Signify, Convert Group, Com4 og Brother.

«Vi i Talkmore gleder oss til å flytte inn i vårt nye, miljøvennlige hjem med masse lys og samhandlingsmuligheter. I Karvesvingen 5 skal vi løfte et ungt og kreativt arbeidsmiljø til nye høyder. Det vil selvsagt komme kundene våre til gode også. Akkurat nå er vi i full drift fra hjemmekontorer over hele byen, og gleder oss til å hjelpe kundene våre fra Karvesvingen til sommeren. Jeg vil benytte anledningen til å takke Talkmore-ansatte for at de leverer gode kundeopplevelser også fra hjemmekontor. Dere gjør en fantastisk jobb!», sier John Sebastian Schmidt Slørdahl, administrerende direktør i Talkmore AS.

«I Talkmore jobber vi agilt og samarbeider tett på tvers av fagområder. Våre nye lokaler vil gjøre det enda enklere å samarbeide. Dette nye, miljøvennlige bygget er vi sikre på at de ansatte vil trives i og være stolte av" fortsetter Slørdahl.

«Det er gledelig at så mange selskaper har fått øynene opp for det spennende bymiljøet vi har fått på plass på HasleLinje. Vi er veldig stolte av Karvesvingen 5 - som er Breeam excellent sertifisert - og full av smarte og miljøorienterte funksjoner. Vi er også godt fornøyde med at bygget så og si er fullt utleid allerede med tanke på den tøffe konkurransesituasjonen i området med mange nye næringsbygg på vei opp. Vi skiller oss imidlertid ut med et nærmest ferdig utviklet område og et smartbygg som gir selskaper noen spennende muligheter» sier en fornøyd utleiesjef Cecilie Bruusgaard.

Om Talkmore:

Talkmore tilbyr billige og enkle mobilabonnement med full Telenordekning. Mobilselskapet er i god vekst og har rundt 60 dedikerte ansatte, som hver dag går på jobb for å gjøre en forskjell for kundene. Talkmore er eid av Telenor.

Om HasleLinje:

HasleLinje er navnet på den 100 mål store eiendommen som ligger mellom t- banestasjonene Hasle, Løren og Økern. Det er Höegh Eiendom og AF Eiendom som eier og utvikler HasleLinje. Selskapene har lagt lista høyt når det kommer til arkitektur, så vel som miljøprestasjoner, og er særlig opptatt av å skape et godt og levende nabolag for alle som bor og jobber i området.

Emner

Kategorier

Regions


Höegh Eiendom er et familieeiet eiendomsselskap som utvikler, drifter og forvalter eiendommer i Oslo sentrum og det sentrale østlandsområdet. Eiendomsporteføljen omfatter 350 000 kvm med en årlig leieverdi på 600 MNOK. Selskapet har boligprosjekter med 700 leiligheter under regulering / utbygging/ salg, og tre store stedsutviklings-prosjekter i Oslo, Moss og Ski. Dette tilsvarer 800 mål ubebygde tomter for utvikling av handel, logistikk, næring, hotell, skole og boliger. Höegh Eiendom har 50 ansatte og hovedkontor i Parkveien 55 i Oslo.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Kontakter

Eirik Thrygg

Eirik Thrygg

Pressekontakt Administrerende direktør +47 913 93 098

Höegh Eiendom

Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på bærekraft og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 615 mill. ▪ Antall ansatte: 64 ▪ Boliger i tomtebank: 4 200 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.000 ▪ Prosjekter i arbeid: 2,6 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 16,4 mrd

Höegh Eiendom
Parkveien 55
0256 Oslo
Norge