Følg Höegh Eiendom

Ny totalentreprisekontrakt signeres på HasleLinje

Pressemelding   •   apr 19, 2018 08:55 CEST

Et nytt kontorbygg vil føres opp på HasleLinje når Karvesvingen 5 AS (Höegh Eiendom og AF Eiendom) inngår totalentreprisekontrakt med AF Bygg Oslo.

Et nytt kontorbygg vil føres opp på HasleLinje når Karvesvingen 5 AS (Höegh Eiendom og AF Eiendom) inngår totalentreprisekontrakt med AF Bygg Oslo. Dette er det femte kontorbygget som føres opp av AF Bygg Oslo på HasleLinje.

Smartbygg

- Det nye kontorbygget skal bli et smartbygg og vil tilrettelegge for gode arbeidsformer for leietakerne i bygget. Vi ønsker å ta i bruk kognitiv data-analyse for blant annet å lære bygget og driften av dette hvordan brukerne ønsker å bruke bygget. De tekniske anleggene i bygget tar i stor grad bruk PoE-kabling og enheter for å få til dette. Mens brukergrensesnittet vil befinne seg i en applikasjon til smarttelefonen. Bygget skal oppleves som effektivt og intuitivt for brukerne, sier prosjektleder i Höegh Eiendom Erik Ryttervoll Kvamshagen.

Avtalen med AF Bygg Oslo omfatter et bygg på ca 18 300 kvm, bestående av elleve etasjer over bakkenivå, hvor de tre øverste etasjene har terrasser med panoramautsikt. Bygget skal være innflyttingsklart allerede i januar 2020. LOF Arkitekter har tegnet bygget.

Leieavtale med ATEA

HasleLinje har skrevet en leieavtale med ATEA, som flytter sitt hovedkontor til Hasle for å danne Norges sterkeste tech-hub. ATEA vil leie om lag 9 000 kvm i det nye bygget.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Erik Ryttervoll Kvamshagen, prosjektleder   

Mobil: +47 41 44 31 16 E-post: erk@hoegheiendom.no

HasleLinje

På historien til gammel industri utvikler Höegh Eiendom, AF Gruppen og Profier et helt nytt nabolag for et helt nytt arbeidsliv. I dag jobber 1.750 personer på HasleLinje, i nær fremtid vil 6.000 ha sitt daglige virke her. Det vil bo rundt 1.600 mennesker i Krydderhagen og i Bygg01, og nærmere 20.000 i umiddelbar nærhet.

www.haslelinje.no

Levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom er et familieeiet eiendomsselskap som utvikler, eier og forvalter en solid eiendomsportefølje i Oslo, Ski og Moss. Porteføljen er på totalt 320 000 kvm med en årlig leieverdi på 540 MNOK. Vi har fire store stedsutviklingsprosjekter. Prosjektene utgjør totalt 800 mål ubebygde tomter for utvikling til handel, logistikk, næring og boliger. Höegh Eiendom har 48 ansatte og hovedkontor i Parkveien 55 i Oslo.

www.hoegheiendom.no