Gå videre til innhold
HasleLinje – intet mindre enn excellent!

Pressemelding -

HasleLinje – intet mindre enn excellent!

HasleLinje er et av Oslos største utviklingsprosjekter innen næring og bolig, hvor vi har lagt spesielt stor vekt på miljø og bærekraft. Miljøambisjonene er høye og alle nye næringsbygg skal BREEAM-klassifiseres. Derfor er vi også veldig stolte over å kunne melde om at Frontbygget her har mottatt BREEAM-NOR-sertifiseringen"Excellent" som et av få bygg i Norge. 

Frontbygget har blant annet ett 800 kvm stort solcellepanel på sydveggen og 12 geobrønner plassert 300 meter under bakken, som energikilder. Solcellepanelet alene produserer nok elektrisitet til å kunne drifte 80 elbiler gjennom et helt år. 

HasleLinje er et stort område som tidligere huset 500 industriarbeidsplasser, som nå utvikles til en egen bydel"i Oslo, bestående av 6000 kontorarbeidsplasser og 850 boliger. Bymiljøetaten og Blue Water Shipping er på plass i Frontbygget og ALler konsernet er på plass i eget bygg, og i disse dager flytter COWI sitt hovedkontor til Portalbygget som ble ferdigstilt 1.juli. 

Vi skaper også et bomiljø utenom det vanlige på HasleLinje. Et grønt, bilfritt og levende bomiljø for alle aldersgrupper. At området er etterspurt, med et fantastisk kollektivtilbud og midt i et av byens mest spennende områder, er det liten tvil om. Leilighetene i Krydderhagen selges i rekordfart, og rett over sommeren kommer Krydderhagen felt E, Safran, med 104 leiligheter for salg. 

Samtidig planlegger vi salgsstart for naboprosjektet, Bygg01, høsten 2016. Her skal Vinmonopolets tidligere vinslott i Oslo gjøres om til helt unike leiligheter, med særegne kvaliteter og planløsninger, og med restauranter, dagligvareforretning og spennende butikker i første etasje. Vi jobber tett med PBE og Byantikvaren i Oslo slik at all utvikling tilpasses det gamle bygget. 

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Eirik Thrygg

Eirik Thrygg

Pressekontakt Administrerende direktør +47 913 93 098

Höegh Eiendom

Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på bærekraft og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 615 mill. ▪ Antall ansatte: 64 ▪ Boliger i tomtebank: 4 200 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.000 ▪ Prosjekter i arbeid: 2,6 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 16,4 mrd

Höegh Eiendom
Parkveien 55
0256 Oslo
Norge