Gå videre til innhold
Eirik Thrygg, adm. dir. i Höegh Eiendom, og Mariann Vollan, daglig leder i Evolve.
Eirik Thrygg, adm. dir. i Höegh Eiendom, og Mariann Vollan, daglig leder i Evolve.

Pressemelding -

Evolve ny leietaker på HasleLinje

HasleLinje har inngått avtale med Evolve om leie av 1.800 kvm i Portalbygget på Hasle.

Evolve er et medlemsbasert kontorsenter med ni ulike sentre – hovedsakelig i Oslo, men også i Drammen og på Rosenholm Campus syd for Oslo. Kontorsenteret tilbyr fleksible og skreddersydde arbeidsplasser og møterom, der medlemmer til en fast pris fritt kan bruke fasilitetene som de selv ønsker.

-Med HasleLinje utvider Evolve sitt tilbud til også å omfatte større bedrifter og prosjekter. Eksepsjonelt god infrastruktur og bygningsmasse gir våre medlemmer muligheter til å sitte i et bygg de ellers bare kunne drømt om. HasleLinje er et tiltalende og spennende område med sjel og sjarm, og med et stort potensiale for Evolve på flere måter, sier Mariann Wollan, daglig leder i Evolve.

Evolve på Hasle får beliggenhet i toppetasjen i Portalbygget, som også huser hovedkontoret til COWI. Når Evolve flytter inn ved årsskifte er over 90% av bygget utleid.

-HasleLinje er et attraktivt område som vokser med mange nye arbeidsplasser og boliger. Evolve-konseptet bidrar til å komplettere tilbudet og styrke mangfoldet for området, helt i tråd med vår strategi. Det er derfor en stor glede å ønske Evolve velkommen til HasleLinje, sier Eirik Thrygg, adm. dir. i Höegh Eiendom.

Portalbygget er oppført som passivhus med BREEAM-NOR EXCELLENT sertifisering. Bygget ligger ved siden av det nye hovedkontoret til Securitas, som er under oppføring og ferdigstilles tidlig i 2018. Sammen med Allerhuset og Frontbygget, som huser Bymiljøetaten og Blue Water Shipping, danner kontorbyggene inngangsportalen til HasleLinje.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Christian Geelmuyden, utleiesjef i Höegh Eiendom, tlf. 930 96 855
Mariann Wollan, daglig leder og gründer, Evolve, tlf. 452 40 500 

Emner

Regions


HasleLinje Næring er eiet av Höegh Eiendom og AF Gruppen. Selskapene har en lang historikk innen utvikling av eiendom innen de fleste markedsområder. Utviklingsprosjektet på Hasle i Oslo er på ca. 100 mål. Området omformes til en helt «ny bydel» for bolig, handel og næring. Avstanden til sentrum er kun 4 km, og området ligger tett inntil tre T-banestasjoner og Ring 3. Dette gjør HasleLinje til et av de mest sentrale og lettest tilgjengelige kontor- og boligområdene i Oslo.

Kontakter

Eirik Thrygg

Eirik Thrygg

Pressekontakt Administrerende direktør +47 913 93 098

Höegh Eiendom

Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på bærekraft og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 615 mill. ▪ Antall ansatte: 64 ▪ Boliger i tomtebank: 4 200 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.000 ▪ Prosjekter i arbeid: 2,6 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 16,4 mrd

Höegh Eiendom
Parkveien 55
0256 Oslo
Norge