Gå videre til innhold
COWIs nye hovedkontor, Portalbygget på HasleLinje.
COWIs nye hovedkontor, Portalbygget på HasleLinje.

Pressemelding -

COWI flytter inn i nytt miljøbygg på HasleLinje

COWI flytter i disse dager sitt hovedkontor fra Helsfyr til Portalbygget på HasleLinje. Portalbygget er ca 16 000 kvm over åtte etasjer. COWI skal inn i seks av etasjene med anslagsvis 500 ansatte og overtok sine lokaler 1. juli.

Portalbygget er ført opp som passivhus med energiklasse A, og miljøklassifiseres etter BREEAM-NOR-EXCELLENT standarden.

- Vårt nye hovedkontor er langt mer enn ett av landets fremste miljøbygg. For oss representerer det også fremtidens måter å arbeide på. Derfor er vi svært fornøyde med å overta et funksjonelt, fleksibelt og moderne bygg som vi kan vokse og utvikle oss i, sier administrerende direktør i COWI, Terje Bygland Nikolaisen.

- Vi er stolte av å kunne overlevere nok et miljøbygg til en solid leietaker på Hasle. Vi vil spesielt få takke AF Bygg Oslo for et godt håndverk levert til avtalt tid og innenfor budsjett. Vi ønsker COWI velkommen til HasleLinje og ser frem til å følge virksomheten i mange år fremover, sier Eirik Thrygg, administrerende direktør i Höegh Eiendom.

Portalbygget ligger ved siden av det nye hovedkontoret til Securitas, som er under oppføring og ferdigstilles tidlig i 2018. Sammen med Aller-huset og Frontbygget danner kontorbyggene inngangsportalen til HasleLinje. Rundt 1500 arbeidstakere vi ha sitt daglig virke på området fra 1. juli.

– Vi er stolte av å være med å utvikle og bygge en bydel som Hasle sammen med Höegh Eiendom, og ønsker COWI velkommen i et nytt og miljøklassifisert hovedkontor. Vi opplever stor interesse både fra folk som vil bo i området og virksomheter som ønsker en sentral plassering med god kollektivforbindelse. Sammen med Aller-bygget og Bymiljøetatens hovedkontor blir dette det tredje kontorbygget vi overleverer på Hasle Linje, sier Henning Olsen, konserndirektør Bygg i AF Gruppen

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Eirik Thrygg, Administrerende direktør, Höegh Eiendom, tlf. 913 93 098
May Kristin Haugen, Kommunikasjonsdirektør, COWI, tlf: 977 45 057,
Wibecke Brusdal, Kommunikasjonsdirektør, AF Gruppen, tlf: 930 93 150

Related links

Emner

Kategorier

Regions


HasleLinje Næring er eiet av Höegh Eiendom og AF Gruppen. Selskapene har en lang historikk innen utvikling av eiendom innen de fleste markedsområder. Utviklingsprosjektet på Hasle i Oslo er på ca. 100 mål. Området omformes til en helt «ny bydel» for bolig, handel og næring. Avstanden til sentrum er kun 4 km, og området ligger tett inntil tre T-banestasjoner og Ring 3. Dette gjør HasleLinje til et av de mest sentrale og lettest tilgjengelige kontor- og boligområdene i Oslo.

Kontakter

Eirik Thrygg

Eirik Thrygg

Pressekontakt Administrerende direktør +47 913 93 098

Höegh Eiendom

Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på bærekraft og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 615 mill. ▪ Antall ansatte: 64 ▪ Boliger i tomtebank: 4 200 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.000 ▪ Prosjekter i arbeid: 2,6 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 16,4 mrd

Höegh Eiendom
Parkveien 55
0256 Oslo
Norge