Følg Höegh Eiendom

Nye dyktige folk på plass i Höegh Eiendom.

Nyhet   •   mar 15, 2018 08:30 CET

Vi har i løpet av de siste månedene styrket stallen med tre nye ansettelser, for å møte kommende store prosjekter.

Ny utleiesjef i Moss

Steinar Løvdal er ansatt som utleiesjef for Höegh Eiendoms virksomhet på Verket i Moss fra november 2017. Virksomheten på Verket er stor, og utleie av næringslokaler vil bli et sentralt område i tiden fremover. Ikke minst blir det viktig å fylle Ankers Hus og M6 med relevant og fremtidsrettet aktivitet.

Steinar har allerede vært på plass et par måneder, og er godt i gang som utleiesjef, ifølge Jan-Erik Kristiansen, direktør for forretningsområde Moss i Höegh Eiendom. Løvdal kommer fra en annen del av selskapet, Höegh Shipping, der han har vært i 19 år. Jan-Erik Kristiansen har tro på at Løvdals erfaring fra en annen bransje vil komme utleievirksomheten i Moss til gode. 

Ny prosjektleder i Ski og Askim

Stig Atle Nilsson er ansatt som prosjektleder for Höegh Eiendoms virksomhet i Ski og Askim fra 1. januar 2018. Mange prosjekter er planlagt og skal igangsettes de nærmeste årene, blant annet et nytt næringsbygg på 3500 m2. En storstilt planlagt utbygging av Ski Øst vil dessuten føre til stor virksomhet for Höegh Eiendom innen både bolig og næring på Ski fremover.

Stig Atle kommer fra finske Citycon, og er en prosjektleder som stortrives når spaden stikkes i jorda. Han har bred kompetanse fra tunge eiendomsprosjekter. Alt tyder med andre ord på at han er rett mann på rett jobb for Höegh Eiendoms fremtidige virksomhet i Ski og Askim. 

Ny prosjektleder i Moss

Andrey Meschansky er ansatt som ny prosjektleder på Verket i Moss fra 1. februar 2018. Han skal ta tak i boligprosjektene på Verket. I øyeblikket er totalt 165 leiligheter under oppføring, og ytterligere 70 leiligheter planlegges igangsatt i løpet av 2018. På lang sikt skal cirka 2000 leiligheter utvikles på Verket.

Andrey kommer fra Solon Eiendom, og har også flere år bak seg i entreprenørbransjen. Han har bred erfaring fra arbeid med flere store boligprosjekter, er lokalt forankret og bor i Moss. Höegh Eiendom er fornøyd med å ha Andrey på laget. – Han har den kompetansen vi var på jakt etter for å utvikle boligprosjektene i Moss videre, sier utviklingsdirektør Atle Sundby.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.