Gå videre til innhold
Nye dyktige folk på plass i Höegh Eiendom.

Nyhet -

Nye dyktige folk på plass i Höegh Eiendom.

Vi har i løpet av de siste månedene styrket stallen med tre nye ansettelser, for å møte kommende store prosjekter.

Ny utleiesjef i Moss

Steinar Løvdal er ansatt som utleiesjef for Höegh Eiendoms virksomhet på Verket i Moss fra november 2017. Virksomheten på Verket er stor, og utleie av næringslokaler vil bli et sentralt område i tiden fremover. Ikke minst blir det viktig å fylle Ankers Hus og M6 med relevant og fremtidsrettet aktivitet.

Steinar har allerede vært på plass et par måneder, og er godt i gang som utleiesjef, ifølge Jan-Erik Kristiansen, direktør for forretningsområde Moss i Höegh Eiendom. Løvdal kommer fra en annen del av selskapet, Höegh Shipping, der han har vært i 19 år. Jan-Erik Kristiansen har tro på at Løvdals erfaring fra en annen bransje vil komme utleievirksomheten i Moss til gode. 

Ny prosjektleder i Ski og Askim

Stig Atle Nilsson er ansatt som prosjektleder for Höegh Eiendoms virksomhet i Ski og Askim fra 1. januar 2018. Mange prosjekter er planlagt og skal igangsettes de nærmeste årene, blant annet et nytt næringsbygg på 3500 m2. En storstilt planlagt utbygging av Ski Øst vil dessuten føre til stor virksomhet for Höegh Eiendom innen både bolig og næring på Ski fremover.

Stig Atle kommer fra finske Citycon, og er en prosjektleder som stortrives når spaden stikkes i jorda. Han har bred kompetanse fra tunge eiendomsprosjekter. Alt tyder med andre ord på at han er rett mann på rett jobb for Höegh Eiendoms fremtidige virksomhet i Ski og Askim. 

Ny prosjektleder i Moss

Andrey Meschansky er ansatt som ny prosjektleder på Verket i Moss fra 1. februar 2018. Han skal ta tak i boligprosjektene på Verket. I øyeblikket er totalt 165 leiligheter under oppføring, og ytterligere 70 leiligheter planlegges igangsatt i løpet av 2018. På lang sikt skal cirka 2000 leiligheter utvikles på Verket.

Andrey kommer fra Solon Eiendom, og har også flere år bak seg i entreprenørbransjen. Han har bred erfaring fra arbeid med flere store boligprosjekter, er lokalt forankret og bor i Moss. Höegh Eiendom er fornøyd med å ha Andrey på laget. – Han har den kompetansen vi var på jakt etter for å utvikle boligprosjektene i Moss videre, sier utviklingsdirektør Atle Sundby.

Emner

Regions

Kontakter

Eirik Thrygg

Eirik Thrygg

Pressekontakt Administrerende direktør +47 913 93 098

Höegh Eiendom

Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på bærekraft og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 615 mill. ▪ Antall ansatte: 64 ▪ Boliger i tomtebank: 4 200 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.000 ▪ Prosjekter i arbeid: 2,6 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 16,4 mrd

Höegh Eiendom
Parkveien 55
0256 Oslo
Norge