Følg Höegh Eiendom

Carsten Solberg blir ny finanscontroller i Höegh Eiendom

Nyhet   •   sep 19, 2019 11:29 CEST

Carsten vil i løpet av kort tid tiltre stillingen som ny finanscontroller i Höegh Eiendom. Tidligere har Carsten jobbet som utleiesjef og markedsansvarlig for selskapets portefølje i Ski. Nå får han blant annet ansvaret for lønnsomhetsvurderinger, styrerapportering og forhandlinger med og oppfølging av selskapets långivere.

Carsten er 29 år gammel og er utdannet Siviløkonom fra Copenhagen Business School og Handelshøyskolen BI. Tidligere har Carsten erfaring fra Storebrand, DNB og Nordea hvor arbeidsoppgavene i hovedsak har bestått av å kartlegge og håndtere risiko.

Vi har stor tiltro til Carsten, som har gjort en meget god jobb med utleie av våre eiendommer i Ski. Han har vist god forretningsforståelse i vårt samarbeid og jeg er glad for å kunne tilby han en mulighet til å utvikle seg videre innen finans og investering og dermed få en bredere kompetanse i bransjen, sier Birthe Smedsrud Skeid, CFO i Höegh Eiendom

Jeg gleder meg til å ta tak i nye arbeidsoppgaver og lære mer om finans og finansieringen av eiendomsprosjekter. Selskapet er inne i en fase med mange store byggeprosjekter og det vil ikke mangle på spennende arbeidsoppgaver i min nye stilling, sier Carsten Solberg, finanscontroller i Höegh Eiendom

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.