Følg Höegh Eiendom

Smarte måltider til smarte hoder på HasleLinje.

Pressemelding   •   sep 04, 2019 07:30 CEST

Smarte løsninger gir en enkel hverdag – 4Service vil stå for drift og betjening av personellrestaurant og byggets egen cafe i Karvesvingen 5

4Service skal levere tjenester til det nye smartbygget i Karvesvingen 5.

Når Atea flytter sitt hovedkontor til Hasle, vil det være 4Service som står for drift og betjening av personellrestaurant og byggets egen cafe. I tillegg skal selskapet sørge for vertskap og drift av byggets moderne coworking-etasje under konseptet CWi. Her skal 4Service sørge for at alle medlemmer og besøkende får profesjonell oppfølging og support, og at etasjen fremstår som et attraktivt alternativ for leie av fleksible arbeidsplasser.

Karvesvingen 5 ligger i den grønne og smarte bydelen HasleLinje, der nybyggene preges av miljøvennlige løsninger. 4Service bidrar til byggets smarte løsninger med sin egen app der byggets brukere enkelt kan; booke møterom og kontorplass, bestille møtemat og tjenester, betale i kantinen og enkelt sjekke raskeste rute hjem. Smarte løsninger gir en enkel hverdag.

- Vi er stolte av å få ta del i driften av Karvesvingen 5. Det er et spennende nybygg, med flust av gode løsninger. Samtidig er vi glad for å utvide det gode samarbeidet på HasleLinje, sier Tor Rønhovde, Administrerende direktør i 4Service.

Fornyet tillit

Höegh Eiendom, som vil stå for forvaltningen av bygget, samarbeider allerede med 4Service i Karvesvingen 2 på Hasle og Wergelandsveien 7 i sentrum.

- 4Service har vist seg å være en god samarbeidspartner i byggene våre, og vi lot oss atter imponere av visjonen deres for Karvesvingen 5. Jeg er sikker på at byggets mange ansatte kommer til å bli svært fornøyd med både lunsj, kaffe og alt det andre 4Service kommer til å bidra med, sier Finn Halvorsen, Forvaltningsdirektør i Höegh Eiendom. 

Fremdeles ledig plass

I tillegg til Atea, vil også Schindler lokalisere sitt hovedkontor i Karvesvingen 5. Det er fortsatt noe ledig areal for andre leietakere som ønsker smarte løsninger, også for mindre selskaper som ønsker å sitte sammen med andre spennende aktører i CWi sin co-working etasje.

Om HasleLinje:

Næringsprosjektet HasleLinje eies 50/50 av Höegh Eiendom og AF Gruppen.

Ferdig utviklet vil området omfatte 120.000 kvm næringsbygg, der rundt 6.000 ansatte vil ha sitt daglige virke. Prosjektet omfatter også rundt 800 boliger og et handelssenter på rundt 8.000 kvm. Til nå har blant andre Aller Media Norge, Oslo kommune Bymiljøetaten, COWI og Securitas flyttet sine hovedkontor til HasleLinje.