Følg Höegh Eiendom

Ny innovativ og miljøbevisst leietaker på HasleLinje

Pressemelding   •   jan 25, 2019 07:30 CET

Økonomisjef Thomas Christiansen i OnePark ser frem til at selskapet skal flytte inn i et lyst og grønt bygg med sentral beliggenhet og god kollektivdekning. Her med utleiesjef Cecilie Landgraff Bruusgaard i Höegh Eiendom.

1. april flytter parkeringsselskapet OnePark til Oslos tak – nærmere bestemt til Bøkkerveien 5, der de inntar toppetasjen.

Når OnePark flytter hovedkontoret sitt fra Fornebu til HasleLinje samlokaliserer selskapet samtidig deler av sin virksomhet. – Vi ser frem til å flytte inn i nye, moderne og funksjonelle lokaler, som vil gi oss større plass til å fortsette å vokse. En faktor som var viktig for oss ved valg av lokaler, er at de er lyse, har gode løsninger, og godt inneklima, sier økonomisjef Thomas Christiansen i OnePark. 

– Et område i utvikling

I de nye lokalene til OnePark har de 40 ansatte utsikt både til byen og Oslofjorden, og til det nye bolig- og handelshuset som bygges i Vinmonopolets gamle tapperi. – Hasle Linje er i ferd med å etablere seg som et spennende og livlig område, med kafeer, restauranter og butikker. Dette gir de ansatte anledning til å bruke nærområdet i større grad enn hva vi opplever i dag og kan bidra til å øke trivselen, sier Christiansen.

Bygget, som også huser Securitas’ hovedkontor, er topp moderne, med flotte fellesområder, en stor felles kantine med terrasse langs Bøkkerveien, garderober og parkering i kjeller, - og ligger bare noen få minutters gange fra busser og hele tre t-bane stasjoner. 

Innovasjon og miljø

Utleiesjef Cecilie Landgraff Bruusgaard i Höegh Eiendom er glad for at OnePark velger å flytte til HasleLinje.

– Vi samarbeider allerede mye med OnePark, og da er det ekstra hyggelig at de velger å ha hovedkontoret sitt her, sier Bruusgaard, som mener selskapet passer godt inn på HasleLinje. – OnePark er et moderne og fremadrettet selskap som er opptatt av innovasjon og miljø, akkurat som oss. 

Prioriterte gode miljøegenskaper

For parkeringsselskapet var det viktig å kunne flytte inn i et miljøsertifisert bygg. – Vi ønsker å bidra til en positiv, bærekraftig utvikling i samfunnet - og mener vi er den mest fremtidsrettede parkeringsaktøren, med fokus på innovative kunde- og parkeringsløsninger. Det var derfor en viktig, medvirkende faktor at Bøkkerveien 5 er BREEAM-sertifisert med karakteren Very Good, som innebærer veldig gode energi og -miljøprestasjoner.

Christiansen er også tilfreds med kollektivdekningen på Hasle – samt de andre transporttilbudene. – Personlig ser jeg frem til ordentlig sykkelparkering, og blant mange av våre ansatte høres det ut som bildelingstjenesten kan bli populær, forteller han. 

Höegh Eiendom er et familieeiet -eiendomsselskap som utvikler, eier og forvalter eiendommer i Oslo sentrum og det sentrale østlandsområdet. Eiendoms-porteføljen omfatter 330 000 kvm med en årlig leieverdi på 560 MNOK. Selskapet har boligprosjekter med 700 leiligheter under salg/utbygging, og tre store stedsutviklings-prosjekter i Oslo, Moss og Ski. Dette til-svarer 800 mål ubebygde tomter for utvikling av handel, logistikk, næring, hotell, skole og boliger. Höegh Eiendom har 49 ansatte og hovedkontor i Parkveien 55 i Oslo.

Vi skaper levende steder som begeistrer!