Gå videre til innhold
Dette er Byutvikling, kan Petter Stordalen fortelle! Her sammen med Andreas Jul Røsjø (t.v) konserndirektør Eiendom og Energi i AF gruppen og adm. direktør Eirik Thrygg (t.h) i Höegh Eiendom
Dette er Byutvikling, kan Petter Stordalen fortelle! Her sammen med Andreas Jul Røsjø (t.v) konserndirektør Eiendom og Energi i AF gruppen og adm. direktør Eirik Thrygg (t.h) i Höegh Eiendom

Pressemelding -

Nordic Choice Hotels til HasleLinje

–Vi setter stor pris på å få med oss Nordic Choice Hotels og Petter Stordalen til HasleLinje. Allerede i 2020 står et nytt hotell ferdig i en bydel for fremtiden.

Petter Stordalen er klar: –Dette er Byutvikling! Her har man tenkt større enn grå næringsbygg og et gatemiljø som stenger klokka fem. I stedet blir det boliger, restauranter, yrende liv, familier, venner og arbeid om hverandre. En ekstra bonus er Oslo sentrum rett nedi svingen. Dette området treffer spikeren på hodet når det gjelder hvordan folk vil jobbe og leve i dag. Derfor er vi her, sier Stordalen. 

En rekke aktører har allerede valgt Hasle Linje, og stadig flere kommer til. Med en miks av bolig, næring, service og skole er hotell selve prikken over i’en for å skape et levende sted som begeistrer. Hotellet vil komplettere HasleLinje, og bidra ytterligere i attraktiviteten til området. Så vi er glad for at Nordic Choice Hotels har tenkt stort og valgt HasleLinje, sier Cato Dehli Lauritzen, daglig leder i HasleLinje. Hotellet vil inneha 217 rom, konferansesal for 475 personer og svært gode møteromsfasiliteter.

–Vi synes det er flott å kunne bidra til å utvikle en helt ny bydel i Oslo. HasleLinje er sentralt og lett tilgjengelig, samtidig er det utenfor den mest kompakte bykjernen. Denne bydelen vil tiltrekke seg forretnings- og fritidsreisende som trenger senger å sove i, møterom der de kan møtes, og restauranter å spise på. Vi gleder oss til å levere hotellopplevelser som vil komme bydelen til gode, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Bygget vil også inneholde en kontordel på 6 000 m2 med hele 400 kontorplasser, og det legges til rette for gjensidig bruk av lokalene.

Emner

Kategorier

Regions


HasleLinje 

På historien til gammel industri utvikler Höegh Eiendom, AF Gruppen og Profier et helt nytt nabolag for et helt nytt arbeidsliv. I dag jobber 1.750 personer på HasleLinje, i nær fremtid vil 6.000 ha sitt daglige virke her. Det vil bo rundt 1.600 mennesker i Krydderhagen og i Bygg01, og nærmere 20.000 i umiddelbar nærhet. 

www.haslelinje.no

Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels er et av Nordens største hotellkonsern med over 190 hoteller og 16 000 medarbeidere. Selskapet markedsfører kjedene Comfort Hotel®, Quality Hotel™og Clarion Hotel®, samt et 20-talls frittstående hoteller. Alle hoteller er miljøsertifisert etter ISO 14001. 

www.nordicchoicehotels.no

Höegh Eiendom

Levende steder som begeistrer! Höegh Eiendom er et familieeiet eiendomsselskap som utvikler, eier og forvalter en solid eiendomsportefølje i Oslo, Ski og Moss. Porteføljen er på totalt 320 000 kvm med en årlig leieverdi på 540 MNOK. Vi har fire store stedsutviklingsprosjekter. Prosjektene utgjør totalt 800 mål ubebygde tomter for utvikling til handel, logistikk, næring og boliger. Höegh Eiendom har 48 ansatte og hovedkontor i Parkveien 55 i Oslo. 

www.hoegheiendom.no

AF Gruppen

Ledende entreprenør- og industrikonsern AF Gruppen jobber med å skape verdier for kunder, eiere, medarbeidere og samfunnet for øvrig. Vi er stolte av de gode finansielle resultatene våre, men like viktig er de ikke- finansielle verdiene som vi skaper hver dag; Et sikkert arbeidsmiljø for våre medarbeidere og ansatte hos underentreprenører, nye tjenester som bidrar til å løse samfunnets miljøutfordringer og etisk forretningsdrift som skaper trygghet for våre kunder.

https://afgruppen.no/

Kontakter

Eirik Thrygg

Eirik Thrygg

Pressekontakt Administrerende direktør +47 913 93 098

Höegh Eiendom

Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på bærekraft og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 615 mill. ▪ Antall ansatte: 64 ▪ Boliger i tomtebank: 4 200 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.000 ▪ Prosjekter i arbeid: 2,6 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 16,4 mrd

Höegh Eiendom
Parkveien 55
0256 Oslo
Norge