Følg Höegh Eiendom

mnemonic klar for Indekshuset

Pressemelding   •   apr 27, 2018 07:30 CEST

Det blir ikke bedre, sier Tønnes Ingebrigtsen (t.h), gründer og daglig leder i mnemonic - Her sammen med Hans Olav Johannessen, utleiesjef og Eirik Thrygg, administrerende direktør i Höegh Eiendom. Indekshuset ser vi høyt til venstre!

–Lokalene i Indekshuset var i særklasse best egnet. Vi sjekket mange muligheter, og er særdeles fornøyd med å lande midt i smørøyet på Solli plass neste sommer.

–Det blir ikke bedre, sier Tønnes Ingebrigtsen, gründer og daglig leder i mnemonic. Han tar med seg 200 ansatte når selskapet flytter inn i 5900 m2 lokaler 1. august 2019. Selskapet ble etablert i 2000, og er blant de verdensledende på cybersikkerhet. Når mnemonic flytter inn i fem etasjer på Indekshuset, er det sagnomsuste bygget fullt utleid.

Kort vei til alt

–I praksis hjelper vi norske og internasjonale virksomheter med å finne og lempe ut ulike typer angripere fra datasystemene deres, sier Ingebrigtsen om selskapets kjernevirksomhet. De flytter fra Wergelandsveien, og lokalene i Indekshuset ble totalrenovert for noen år siden. Beliggenhet var et sentralt argument for de mange unge, skarpe ansatte i mnemonic. Her blir det kort vei til absolutt alt, og tre minutter til kollektivknutepunktet Nationaltheatret. Ifølge Ingebrigtsen har dialogen med Höegh Eiendom gått på skinner. Det har vært en stor glede å samarbeide med en profesjonell utleier om en avtale begge parter er tilfreds med.

Effektiv bistand

–Vi er selvsagt svært fornøyd med å få et spennende selskap i en voksende bransje på plass i Indekshuset neste år. Vi fant tonen fort, Eiendomshuset Malling var leietakers representant i prosessen, og vi har hatt solid bistand av både Akershus Eiendom og Malling, sier utleiesjef Hans Olav Johannessen i Höegh Eiendom. Han legger til at det skal gjøres grep utvendig på Indekshuset, vestibylen skal pusses opp og det kommer også en helt ny restaurant i bygget.

En positiv prosess

–Det har vært en god prosess, der begge parter har tenkt langsiktig og konstruktivt, sier Eirik Thrygg, administrerende direktør i Höegh Eiendom. –Vi er glade for å få mnemonic inn i Indekshuset neste sommer. Vi ser også at det å være et privateid eiendomsselskap med alle tjenester inhouse er et konkurransefortrinn i sånne prosesser. Nå gleder vi oss til å jobbe videre med Indekshuset og Solli plass slik at det blir et enda bedre miljø for våre leietakere, men også mennesker som ferdes og benytter området daglig. 

Levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom er et familieeiet eiendomsselskap som utvikler, eier og forvalter en solid eiendomsportefølje i Oslo, Ski og Moss. Porteføljen er på totalt 320 000 kvm med en årlig leieverdi på 540 MNOK. Vi har fire store stedsutviklingsprosjekter. Prosjektene utgjør totalt 800 mål ubebygde tomter for utvikling til handel, logistikk, næring og boliger. Höegh Eiendom har 48 ansatte og hovedkontor i Parkveien 55 i Oslo.

www.hoegheiendom.no