Følg Höegh Eiendom

Kverneriet til Solli plass

Pressemelding   •   jan 20, 2017 12:17 CET

Kverneriet åpner nytt flaggskip på Solli plass i mai 2017.

Oslos mest populære hamburgerrestaurant etablerer seg på Solli plass. Kverneriet har inngått leieavtale med Höegh Eiendom om leie av den tidligere bankfløyen i Indekshuset, og åpner sitt nye flaggskip i mai 2017.

I de tidligere lokalene til DNB i bankfløyen i Indekshuset åpner Kverneriet sin tredje high-end restaurant. Lokalene ligger i Henrik Ibsens gate 100, og har en meget god beliggenhet ut mot rundkjøringen på Solli plass. Kverneriet satser stort og leieavtalen omfatter rundt 700 kvm. På gateplan vil det være serveringslokaler og bar, samt mulighet for en stor uteservering. Lokalene er under oppussing og vil stå ferdig til innflytting.

-Det er veldig hyggelig å ønske Kverneriet velkommen til Solli plass. Kverneriet er en burgeropplevelse uten like, og restauranten i Indekshuset vil være en attraktiv og levende møteplass for alle hamburgerentusiaster, sier Hans Olav Johannessen, utleiesjef i Höegh Eiendom.  

-Dette er en fantastisk mulighet for oss til å ta Kverneriet til nye høyder. Lokalene er unike og beliggenheten er helt rett. Vi har et spennende år foran oss og det ser vi frem imot, sier Cathrine Kjølberg, eier og daglig leder for Kverneriet på Solli plass.

Kverneriet har i flere år hatt restauranter på Kaldnes i Tønsberg og på Majorstua i Oslo. De er kjent for sine utsøkte burgeropplevelser og er svært populære. Kverneriet er en gjenganger som testvinner, og har høstet både anerkjennelse og skryt for sine matopplevelser. Den nye restauranten skiller seg noe fra konseptet mange kjenner i dag. I tillegg til et hjerte for mat, vil et nytt og stort barområde ta Kverneriet til nye høyder på Solli plass.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Hans Olav Johannessen, utleiesjef Höegh Eiendom, tlf. 952 35 159
Cathrine Kjølberg, eier/daglig leder Kverneriet Solli plass, tlf. 920 65 076

Höegh Eiendom er et familieeiet eiendomsselskap som utvikler, eier og forvalter eiendommer i Oslo sentrum og i det sentrale østlandsområdet. Selskapet forvalter bebygde eiendommer på totalt 400.000 kvm med en årlig leieverdi på 380 MNOK. Selskapet har tre store stedsutviklingsprosjekter på Hasle i Oslo, Moss og Ski. Dette tilsvarer ca. 800 mål ubebygde tomter for utvikling til handel, logistikk, næring og boliger. Höegh Eiendom har 45 ansatte fordelt på hovedkontoret i Parkveien og regionskontorer på Hasle, Ski, og Moss.