Gå videre til innhold
Kverneriet åpner nytt flaggskip på Solli plass i mai 2017.
Kverneriet åpner nytt flaggskip på Solli plass i mai 2017.

Pressemelding -

Kverneriet til Solli plass

Oslos mest populære hamburgerrestaurant etablerer seg på Solli plass. Kverneriet har inngått leieavtale med Höegh Eiendom om leie av den tidligere bankfløyen i Indekshuset, og åpner sitt nye flaggskip i mai 2017.

I de tidligere lokalene til DNB i bankfløyen i Indekshuset åpner Kverneriet sin tredje high-end restaurant. Lokalene ligger i Henrik Ibsens gate 100, og har en meget god beliggenhet ut mot rundkjøringen på Solli plass. Kverneriet satser stort og leieavtalen omfatter rundt 700 kvm. På gateplan vil det være serveringslokaler og bar, samt mulighet for en stor uteservering. Lokalene er under oppussing og vil stå ferdig til innflytting.

-Det er veldig hyggelig å ønske Kverneriet velkommen til Solli plass. Kverneriet er en burgeropplevelse uten like, og restauranten i Indekshuset vil være en attraktiv og levende møteplass for alle hamburgerentusiaster, sier Hans Olav Johannessen, utleiesjef i Höegh Eiendom.  

-Dette er en fantastisk mulighet for oss til å ta Kverneriet til nye høyder. Lokalene er unike og beliggenheten er helt rett. Vi har et spennende år foran oss og det ser vi frem imot, sier Cathrine Kjølberg, eier og daglig leder for Kverneriet på Solli plass.

Kverneriet har i flere år hatt restauranter på Kaldnes i Tønsberg og på Majorstua i Oslo. De er kjent for sine utsøkte burgeropplevelser og er svært populære. Kverneriet er en gjenganger som testvinner, og har høstet både anerkjennelse og skryt for sine matopplevelser. Den nye restauranten skiller seg noe fra konseptet mange kjenner i dag. I tillegg til et hjerte for mat, vil et nytt og stort barområde ta Kverneriet til nye høyder på Solli plass.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Hans Olav Johannessen, utleiesjef Höegh Eiendom, tlf. 952 35 159
Cathrine Kjølberg, eier/daglig leder Kverneriet Solli plass, tlf. 920 65 076

Emner

Tags

Regions


Höegh Eiendom er et familieeiet eiendomsselskap som utvikler, eier og forvalter eiendommer i Oslo sentrum og i det sentrale østlandsområdet. Selskapet forvalter bebygde eiendommer på totalt 400.000 kvm med en årlig leieverdi på 380 MNOK. Selskapet har tre store stedsutviklingsprosjekter på Hasle i Oslo, Moss og Ski. Dette tilsvarer ca. 800 mål ubebygde tomter for utvikling til handel, logistikk, næring og boliger. Höegh Eiendom har 45 ansatte fordelt på hovedkontoret i Parkveien og regionskontorer på Hasle, Ski, og Moss.

Pressekontakt

Eirik Thrygg

Eirik Thrygg

Pressekontakt Administrerende direktør +47 913 93 098

Höegh Eiendom

Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på bærekraft og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 560 mill. ▪ Antall ansatte: 54 ▪ Boliger i tomtebank: 4 700 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.00 ▪ Prosjekter i arbeid: 3 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 13 mrd