Gå videre til innhold
Verket brygge prosjektet har fått en meget god start på salget. I løpet av de første to ukene er det solgt 29 leiligheter. Eve Images
Verket brygge prosjektet har fått en meget god start på salget. I løpet av de første to ukene er det solgt 29 leiligheter. Eve Images

Pressemelding -

Höegh Eiendom med salgsrekord for Verket Brygge i Moss

Verket Brygge prosjektet har fått en meget god start på salget. I løpet av de første to ukene er det solgt 29 leiligheter til en total salgsverdi på 220 MNOK. Det er også satt prisrekord i Østfold med en toppleilighet solgt for 16,5 MNOK.

«Vi er veldig glad for at prosjektet har fått en så god start. Vi håper at vi kan få til byggestart for hele Verket Brygge-prosjektet i løpet av første kvartal 2020. Det er også hyggelig at vi har fylt opp bygulvet langs elvepromenaden og at vi nå kan igangsette hotell Riviera. Vi trenger både boliger, hotell, kontorer og levende første etasjer for å levere på vår visjon om å skape levende steder som begeistrer» sier Eirik Thrygg, adm dir i Höegh Eiendom.

Verket Brygge prosjektet består av 57 leiligheter i forskjellige størrelser fra 46 m2 til 209 m2, fordelt på tre bygg. De aller fleste med sjøutsikt og alle med umiddelbar nærhet til sjøen og det yrende livet på Verket og i sentrum. Innenfor kort gangavstand er det barnehage, skole og flere spennende arbeidsplasser. De største leilighetene er helt unike, de strekker seg over to plan, har hele tre balkonger og en fantastisk sjøutsikt.

Fra Verket Brygge kan du på få minutter spasere til både togstasjon og fergeleie som tar deg videre dit du måtte ønske. Med Bastøfergen er Horten og alt Vestfold kan by på bare 30 minutter unna. Og med 40 minutters togtur til Oslo og drøye 2,5 timer til Gøteborg, er mulighetene for en opplevelsesrik dag mange.

Emner

Kategorier

Regions


Höegh Eiendom er et familieeiet -eiendomsselskap som utvikler, eier og forvalter eiendommer i Oslo sentrum og det sentrale østlandsområdet. Eiendoms-porteføljen omfatter 330 000 kvm med en årlig leieverdi på 570 MNOK. Selskapet har boligprosjekter med 700 leiligheter under salg/utbygging, og tre store stedsutviklings-prosjekter i Oslo, Moss og Ski. Dette til-svarer 800 mål ubebygde tomter for utvikling av handel, logistikk, næring, hotell, skole og boliger. Höegh Eiendom har 48 ansatte og hovedkontor i Parkveien 55 i Oslo.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Pressekontakt

Eirik Thrygg

Eirik Thrygg

Pressekontakt Administrerende direktør +47 913 93 098

Höegh Eiendom

Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på bærekraft og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 560 mill. ▪ Antall ansatte: 54 ▪ Boliger i tomtebank: 4 700 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.00 ▪ Prosjekter i arbeid: 3 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 13 mrd