Følg Höegh Eiendom

Heisgigant etablerer nytt kontor på HasleLinje

Pressemelding   •   okt 28, 2019 08:00 CET

Harald Torsøe, administrerende direktør i Schindler sammen med utleiesjef for HasleLinje, Christian Geelmuyden.

Schindler Norge er landets største leverandør av heis. Nå etablerer de nytt kontor på Hasle – i Norges smarteste og mest moderne bygg.

Kombinasjonen av kontorer, boliger, kjøpesenter, servering, skole og hotell - en slags «by i byen» - gjør HasleLinje til et attraktivt og strategisk lurt sted å etablere seg. I selskap med IT-selskapet Atea har Schindler valgt toppmoderne Karvesvingen 5 som sitt nye Oslo-kontor.

– Hasle er stedet å være, sier Harald Torsøe, administrerende direktør i Schindler.

Optimal beliggenhet

Da Schindler skulle velge nytt lokale i Oslo var beliggenheten avgjørende. En av grunnene til at valget falt på HasleLinje og Karvesvingen 5, var nærheten til nøkkelkunder og samarbeidspartnere som holder til i samme område.

– Hasle og området rundt er veldig spennende for oss og produktene vi tilbyr. Flere aktører i byggebransjen er sentrert her og vi har en rekke installasjoner på Hasle, Økern og Helsfyr som gjør at beliggenheten er optimal, sier Torsøe.

Schindlers nye kontor på Hasle vil bestå av en ledergruppe, markedsavdeling og øvrige nasjonale funksjoner i bedriften. I nabobygget ligger også Securitas som driver Schindlers callsenter for heisalarmer.

– Ved å etablere oss her kan vi være enda bedre tilstede der hovedtyngden av markedet og våre ansatte er, utdyper Torsøe.

Utleiesjef for HasleLinje, Christian Geelmuyden, er svært fornøyd med at Schindler - i konkurranse med andre bygg i området - velger å flytte til Karvesvingen 5.

– Schindler er en fremtidsrettet teknologibedrift som passer perfekt inn i smartbygget på Hasle, sier Geelmyuden. 

Norges smarteste bygg

Ved å velge Karvesvingen 5 kan Schindler skilte med å ha kontor i det som blir et av Norges mest moderne og teknologiske smartbygg.

I bygget på HasleLinje er det Schindler selv som har installert heisene. Torsøe forklarer at nettopp det gjør smartbygget til en god arena for å vise frem egne produkter ­– i en moderne bygning med teknologi tilpasset fremtidens byggeprosesser.

Han skryter av investeringene som er gjort i smartbygget, slik som den nyeste teknologien innen info-, adgangs- og transportsystemer.

– Schindler har valgt å flytte inn i Norges smarteste bygg og selvsagt i det bygget med de beste heisene - levert av Schindler - fordi de tilfredsstiller de høye kravene til heiser i et avansert smartbygg, forteller Geelmuyden.

Om HasleLinje:

HasleLinje er navnet på den 100 mål store eiendommen som ligger mellom t- banestasjonene Hasle, Løren og Økern. Det er Höegh Eiendom og AF Eiendom som eier og utvikler HasleLinje. Selskapene har lagt lista høyt når det kommer til arkitektur, så vel som miljøprestasjoner, og er særlig opptatt av å skape et godt og levende nabolag for alle som bor og jobber i området.

Om Schindler:

Schindler A/S er heleid av Schindlerkonsernet som er verdens største leverandør av rulletrapper og den nest største leverandøren av heiser. Schindler designer, vedlikeholder og moderniserer transportsystemer for omtrent alle bygningstyper verden over. Globalt transporterer Schindler mer enn 1 milliard mennesker hver dag.