Gå videre til innhold
Harald Torsøe, administrerende direktør i Schindler sammen med utleiesjef for HasleLinje, Christian Geelmuyden.
Harald Torsøe, administrerende direktør i Schindler sammen med utleiesjef for HasleLinje, Christian Geelmuyden.

Pressemelding -

Heisgigant etablerer nytt kontor på HasleLinje

Schindler Norge er landets største leverandør av heis. Nå etablerer de nytt kontor på Hasle – i Norges smarteste og mest moderne bygg.

Kombinasjonen av kontorer, boliger, kjøpesenter, servering, skole og hotell - en slags «by i byen» - gjør HasleLinje til et attraktivt og strategisk lurt sted å etablere seg. I selskap med IT-selskapet Atea har Schindler valgt toppmoderne Karvesvingen 5 som sitt nye Oslo-kontor.

– Hasle er stedet å være, sier Harald Torsøe, administrerende direktør i Schindler.

Optimal beliggenhet

Da Schindler skulle velge nytt lokale i Oslo var beliggenheten avgjørende. En av grunnene til at valget falt på HasleLinje og Karvesvingen 5, var nærheten til nøkkelkunder og samarbeidspartnere som holder til i samme område.

– Hasle og området rundt er veldig spennende for oss og produktene vi tilbyr. Flere aktører i byggebransjen er sentrert her og vi har en rekke installasjoner på Hasle, Økern og Helsfyr som gjør at beliggenheten er optimal, sier Torsøe.

Schindlers nye kontor på Hasle vil bestå av en ledergruppe, markedsavdeling og øvrige nasjonale funksjoner i bedriften. I nabobygget ligger også Securitas som driver Schindlers callsenter for heisalarmer.

– Ved å etablere oss her kan vi være enda bedre tilstede der hovedtyngden av markedet og våre ansatte er, utdyper Torsøe.

Utleiesjef for HasleLinje, Christian Geelmuyden, er svært fornøyd med at Schindler - i konkurranse med andre bygg i området - velger å flytte til Karvesvingen 5.

– Schindler er en fremtidsrettet teknologibedrift som passer perfekt inn i smartbygget på Hasle, sier Geelmyuden. 

Norges smarteste bygg

Ved å velge Karvesvingen 5 kan Schindler skilte med å ha kontor i det som blir et av Norges mest moderne og teknologiske smartbygg.

I bygget på HasleLinje er det Schindler selv som har installert heisene. Torsøe forklarer at nettopp det gjør smartbygget til en god arena for å vise frem egne produkter ­– i en moderne bygning med teknologi tilpasset fremtidens byggeprosesser.

Han skryter av investeringene som er gjort i smartbygget, slik som den nyeste teknologien innen info-, adgangs- og transportsystemer.

– Schindler har valgt å flytte inn i Norges smarteste bygg og selvsagt i det bygget med de beste heisene - levert av Schindler - fordi de tilfredsstiller de høye kravene til heiser i et avansert smartbygg, forteller Geelmuyden.

Emner

Kategorier

Regions


Om HasleLinje:

HasleLinje er navnet på den 100 mål store eiendommen som ligger mellom t- banestasjonene Hasle, Løren og Økern. Det er Höegh Eiendom og AF Eiendom som eier og utvikler HasleLinje. Selskapene har lagt lista høyt når det kommer til arkitektur, så vel som miljøprestasjoner, og er særlig opptatt av å skape et godt og levende nabolag for alle som bor og jobber i området.

Om Schindler:

Schindler A/S er heleid av Schindlerkonsernet som er verdens største leverandør av rulletrapper og den nest største leverandøren av heiser. Schindler designer, vedlikeholder og moderniserer transportsystemer for omtrent alle bygningstyper verden over. Globalt transporterer Schindler mer enn 1 milliard mennesker hver dag.

Kontakter

Eirik Thrygg

Eirik Thrygg

Pressekontakt Administrerende direktør +47 913 93 098

Höegh Eiendom

Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på bærekraft og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 615 mill. ▪ Antall ansatte: 64 ▪ Boliger i tomtebank: 4 200 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.000 ▪ Prosjekter i arbeid: 2,6 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 16,4 mrd

Höegh Eiendom
Parkveien 55
0256 Oslo
Norge