Gå videre til innhold
Kontraktsinngåelse 1. februar. Her ved Eirik Thrygg - adm.dir Höegh Eiendom, Paul-Terje Gundersen - direktør AF Bygg Oslo, Ove Vedvik - avdelingsdirektør i AF Bygg Oslo og Otto Christian Groth - porteføljedirektør AF Eiendom.
Kontraktsinngåelse 1. februar. Her ved Eirik Thrygg - adm.dir Höegh Eiendom, Paul-Terje Gundersen - direktør AF Bygg Oslo, Ove Vedvik - avdelingsdirektør i AF Bygg Oslo og Otto Christian Groth - porteføljedirektør AF Eiendom.

Pressemelding -

HasleLinje utvikles videre når Höegh Eiendom og AF Eiendom inngår totalentreprisekontrakt med AF Bygg Oslo. Bygget vil inneholde både hotell og kontor.

Moderne hotell- og kontorbygg

- HasleLinje skal oppføre et hotell med 217 rom og konferansefasiliteter. En romslig og innbydende lobby/foajé på bakkeplan vil fungere som sambruksareal, og binde hotellet sammen med et kontorbygg på 6 500 kvm, fordelt over syv etasjer. Bygget skal oppleves som åpent og tilgjengelig for menneskene som beveger seg i byrommet på Hasle. I tillegg vil prosjektet inneholde et større trenings- og behandlingssenter, som vil være tilgjengelig for hele lokalområdet fra gateplan, sier prosjektleder i Höegh Eiendom Erik Ryttervoll Kvamshagen.

Avtalen med AF Bygg Oslo omfatter et bygg på ca. 21 000 kvm, bestående av syv etasjer over bakkenivå. Bygget skal være innflyttingsklart allerede i Q1 2021. Ghilardi+Hellsten Arkitekter AS har tegnet bygget.

Leieavtale med Nordic Choice Hotels og treningssenter

HasleLinje har skrevet leieavtale med Nordic Choice Hotels for leie av hotell på omlag 11 000 kvm. Hotellet vil by på langt mer en overnatting. Hotellet blir et «nabolagshotell» tilgjengelig for alle, med restaurant, bar, konferanse og møteromssenter. Hotellets nærhet vil skape en sosial og levende atmosfære med sine flotte fellesrom og fasiliteter. Et sted der det er liv og god stemning fra tidlig morgen til sen kveld.

Det er også inngått leieavtale med et treningssenter på ca. 1 700 kvm.

Kontorbygg integrert med hotell

Her åpner vi opp slik at brukerne av kontordelen har tilgang til alle hotellets fasiliteter: restaurant, bar, uteservering, treningssenter, møteromssenter, lobby og business lounge kan utleiesjef Christian Geelmuyden for HasleLinje fortelle. 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: 

Erik Ryttervoll Kvamshagen, prosjektleder.  Mobil: +47 41 44 31 16   E-post: erk@hoegheiendom.no

Emner

Kategorier

Regions


HasleLinje

På historien til gammel industri utvikler Höegh Eiendom, AF Gruppen og Norwegian Property et helt nytt nabolag for et helt nytt arbeidsliv. I dag jobber 1.750 personer på HasleLinje, i nær fremtid vil 6.000 ha sitt daglige virke her. Det vil bo rundt 1.600 mennesker i Krydderhagen og i Bygg01, og nærmere 20.000 i umiddelbar nærhet. 

www.haslelinje.no

Pressekontakt

Eirik Thrygg

Eirik Thrygg

Pressekontakt Administrerende direktør +47 913 93 098

Höegh Eiendom

Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på bærekraft og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 560 mill. ▪ Antall ansatte: 54 ▪ Boliger i tomtebank: 4 700 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.00 ▪ Prosjekter i arbeid: 3 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 13 mrd