Gå videre til innhold
Jørgen Chr Flaa og Are Borvik Knutsen foran en av de nye bildelingsbilene på HasleLinje
Jørgen Chr Flaa og Are Borvik Knutsen foran en av de nye bildelingsbilene på HasleLinje

Pressemelding -

Grønn mobilisering på HasleLinje med Norges største bildeling

Höegh Eiendom har kommet til enighet med Otto Mobility, Bertel O. Steens satsning på bildelingstjenester.  Avtalen omfatter drift av Norges største bildelingsordning på HasleLinje. Løsningen består av totalt 27 biler og skal sikre grønn mobilitet til samtlige leietakere, beboere og gjester på området. Bildelingstjenesten er hovedsakelig basert på elektriske kjøretøy og skal forbeholdes kontoransatte i arbeidstiden og beboere på område på kveldstid og i helgene.

«Höegh Eiendom har jobbet i snart 5 år med bildeling på HasleLinje og vi har i dag mange som baserer hele eller deler av sitt bilbehov på bildeling. Den høye bruken av løsningen har vært med å bidra til at vi har fått svært konkurransedyktige priser til våre kunder og vi håper dette kan bidra til at flere tar steget ut og tester ut bildeling.» Sier Jørgen Christoffer Flaa, marked og forretningsutvikler i Höegh Eiendom.

Det har vært viktig for HasleLinje at bildelingsløsningen er attraktiv og tilgjengelig for alle beboere og selskaper på området. Noen av de best tilgjengelige parkeringsplassene i garasjer og på gateplan er derfor avsatt for bildelingsbilder. I tillegg er det valgt å satse på et bredt spekter av biler. Vi skal tilby hyttebilen, flyttebilen og bybilen.

«Vi dekker mye av vårt bilbehov i Oslo på bildeling med mest mulig bruk av elbiler. Det er bra at HasleLinje har funnet en solid og fremtidsrettet bildelingsaktør, som leverer miljøvennlige løsninger og legger til rette for både private og næringskunder på Hasle» sier divisjonsdirektør Hans Horndalsveen, i Bymiljøetaten.

«Vi er utrolig stolte og ydmyke over den tilliten som HasleLinje og leietakerne har gitt oss og ser frem til å etablere Otto som en tjeneste i området. Otto har opplevd sterk vekst siden lanseringen, og Hasle Linje er en utrolig spennende lokasjon vi har strukket oss langt for å få inn i vår løsning. Vi gleder oss til å utvikle tjenesten og tilby dette til leietakere og beboere på området» Sier Are Borvik Knutsen, daglig leder i Otto Mobility

Om HasleLinje:

HasleLinje er en 100 mål stor eiendom som ligger mellom t- banestasjonene Hasle, Løren og Økern. Hjertet i denne trekantede tomta er Vinmonopolets gamle tapperi, en arkitektonisk perle som nå skal huser leiligheter og en handlegate. Rundt det gamle vinslottet er det bygget miljøvennlige, funksjonelle kontorbygg tilrettelagt for det nye arbeidslivet, og topp moderne boliger i grønne omgivelser.

Det er Höegh Eiendom og AF Eiendom som eier HasleLinje. Selskapene har en lang historikk innen utvikling av eiendom og har lagt lista høyt når det kommer til arkitektur så vel som miljøprestasjoner. Ikke minst har vært viktig å ta med seg Hasles fortid inn i fremtiden. Vinslottet – Vinmonopolets gamle tapperi på Hasle er nå blitt til boliger og kjøpesenter eid av Norwegian Property. På HasleLinje forenes familier, bedrifter, lokale butikker og nysgjerrige forbipasserende. Alle er velkomne.

Om Otto:

Bertel O. Steens’ datterselskap Otto er konsernets strategiske satsing på delingsøkonomi og bærekraft. Otto sin tjeneste er unik og tilbyr deling av biler, elsykler og elsparkesykler i en og samme løsning. Med utgangspunkt i at de fleste reiser starter hjemmefra eller fra arbeidsplassen, har Otto bygget en brukervennlig tjeneste hvor transportmiddelet du trenger kun er et par tastetrykk unna. Selskapets kunder er primært bedrifter, kommuner, næringsparker og borettslag, i tillegg til en rekke åpne lokasjoner rundt i Norge. Otto er tilgjengelig fra Bodø i nord til Porsgrunn i sør og er i sterk vekst. 

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på miljøet og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 540 mill. ▪ Antall ansatte: 54 ▪ Boliger i tomtebank: 4 700 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.00 ▪ Prosjekter i arbeid: 3 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 13 mrd

Kontakter

Eirik Thrygg

Eirik Thrygg

Pressekontakt Administrerende direktør +47 913 93 098

Höegh Eiendom

Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på bærekraft og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 615 mill. ▪ Antall ansatte: 64 ▪ Boliger i tomtebank: 4 200 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.000 ▪ Prosjekter i arbeid: 2,6 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 16,4 mrd

Höegh Eiendom
Parkveien 55
0256 Oslo
Norge