Følg Höegh Eiendom

Gravferdsetaten flytter til Karvesvingen 3

Pressemelding   •   jul 08, 2019 14:00 CEST

Cecilie og Erik Andre på takterassen i Karvesvingen 3

Gravferdsetaten flytter til Karvesvingen 3

Gravferdsetaten har besluttet å flytte sin virksomhet fra Akersbakken 32 og kontorene på Østre- og Vestre gravlund til Karvesvingen 3 på HasleLinje. Gravferdsetaten hadde en målsetning om å finne en attraktiv beliggenhet med god kollektivdekning og nærhet til urbane funksjoner. I tillegg var det svært positivt for etaten å være lokalisert i samme bygg som Bymiljøetaten.

I de nye lokalene til Gravferdsetaten har de ca. 40 ansatte utsikt både til byen og Oslofjorden, og til det nye bolig- og handelshuset som bygges i Vinmonopolets gamle tapperi. – Hasle Linje er i ferd med å etablere seg som et spennende og livlig område, med kafeer, restauranter og butikker.

«Vi er veldig fornøyd med å kunne tilby etaten nesten 1000 kvadratmeter i toppetasjen i dette miljøorienterte bygget. Den lange leieavtalen på 7 år tilsier også at etaten har et langsiktig perspektiv - og denne avtalen gjør at bygget nå er fullt utleid» uttaler en fornøyd utleiesjef i Höegh Eiendom Cecilie Landgraff Bruusgaard.

Bygget, som også huser Bymiljøetaten, Blue Water Shipping og Office Management, er topp moderne, med flotte fellesområder, en stor felles kantine på taket, garderober og parkering i kjeller, - og ligger bare noen få minutters gange fra busser og hele tre t-bane stasjoner.

«Gravferdsetaten gleder seg til å flytte inn i moderne kontorlokaler med en grønn profil og fantastisk utsikt over Oslo. Vi er også svært fornøyde med å sitte tett på Bymiljøetaten som vi ser frem til å videreutvikle et godt samarbeid med» uttaler driftssjef Erik André Foss i Gravferdsetaten

Om HasleLinje:

Næringsprosjektet HasleLinje eies 50/50 av Höegh Eiendom og AF Gruppen.

Ferdig utviklet vil området omfatte 120.000 kvm næringsbygg, der rundt 6.000 ansatte vil ha sitt daglige virke. Prosjektet omfatter også rundt 800 boliger og et handelssenter på rundt 8.000 kvm. Til nå har blant andre Aller Media Norge, Oslo kommune Bymiljøetaten, COWI og Securitas flyttet sine hovedkontor til HasleLinje. 

Om Gravferdsetaten:

Gravferdsetaten hovedoppgave er å gravlegge byens døde med verdighet og respekt for den enkeltes tro og livssyn. Gravferdsetaten drifter Oslos gravplasser og har et stort fokus på videreutvikling og miljøvennlig drift av de gode grønne byrom Oslos gravplasser utgjør. Oslo har per i dag 20 gravlunder/ kirkegårder og et krematorium på Alfaset.