Gå videre til innhold
Cecilie og Erik Andre på takterassen i Karvesvingen 3
Cecilie og Erik Andre på takterassen i Karvesvingen 3

Pressemelding -

Gravferdsetaten flytter til Karvesvingen 3

Gravferdsetaten flytter til Karvesvingen 3

Gravferdsetaten har besluttet å flytte sin virksomhet fra Akersbakken 32 og kontorene på Østre- og Vestre gravlund til Karvesvingen 3 på HasleLinje. Gravferdsetaten hadde en målsetning om å finne en attraktiv beliggenhet med god kollektivdekning og nærhet til urbane funksjoner. I tillegg var det svært positivt for etaten å være lokalisert i samme bygg som Bymiljøetaten.

I de nye lokalene til Gravferdsetaten har de ca. 40 ansatte utsikt både til byen og Oslofjorden, og til det nye bolig- og handelshuset som bygges i Vinmonopolets gamle tapperi. – Hasle Linje er i ferd med å etablere seg som et spennende og livlig område, med kafeer, restauranter og butikker.

«Vi er veldig fornøyd med å kunne tilby etaten nesten 1000 kvadratmeter i toppetasjen i dette miljøorienterte bygget. Den lange leieavtalen på 7 år tilsier også at etaten har et langsiktig perspektiv - og denne avtalen gjør at bygget nå er fullt utleid» uttaler en fornøyd utleiesjef i Höegh Eiendom Cecilie Landgraff Bruusgaard.

Bygget, som også huser Bymiljøetaten, Blue Water Shipping og Office Management, er topp moderne, med flotte fellesområder, en stor felles kantine på taket, garderober og parkering i kjeller, - og ligger bare noen få minutters gange fra busser og hele tre t-bane stasjoner.

«Gravferdsetaten gleder seg til å flytte inn i moderne kontorlokaler med en grønn profil og fantastisk utsikt over Oslo. Vi er også svært fornøyde med å sitte tett på Bymiljøetaten som vi ser frem til å videreutvikle et godt samarbeid med» uttaler driftssjef Erik André Foss i Gravferdsetaten

Emner

Kategorier

Regions


Om HasleLinje:

Næringsprosjektet HasleLinje eies 50/50 av Höegh Eiendom og AF Gruppen.

Ferdig utviklet vil området omfatte 120.000 kvm næringsbygg, der rundt 6.000 ansatte vil ha sitt daglige virke. Prosjektet omfatter også rundt 800 boliger og et handelssenter på rundt 8.000 kvm. Til nå har blant andre Aller Media Norge, Oslo kommune Bymiljøetaten, COWI og Securitas flyttet sine hovedkontor til HasleLinje. 

Om Gravferdsetaten:

Gravferdsetaten hovedoppgave er å gravlegge byens døde med verdighet og respekt for den enkeltes tro og livssyn. Gravferdsetaten drifter Oslos gravplasser og har et stort fokus på videreutvikling og miljøvennlig drift av de gode grønne byrom Oslos gravplasser utgjør. Oslo har per i dag 20 gravlunder/ kirkegårder og et krematorium på Alfaset.

Kontakter

Eirik Thrygg

Eirik Thrygg

Pressekontakt Administrerende direktør +47 913 93 098

Höegh Eiendom

Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på bærekraft og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 615 mill. ▪ Antall ansatte: 64 ▪ Boliger i tomtebank: 4 200 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.000 ▪ Prosjekter i arbeid: 2,6 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 16,4 mrd

Höegh Eiendom
Parkveien 55
0256 Oslo
Norge