Gå videre til innhold
Konsernsjef Aksel Bjerkvik (t.v.), kunne fortelle at det ble spontan applaus da vi kunngjorde beslutningen på personalmøte i forrige uke. Eirik Thrygg (t.h.), adm. direktør i Höegh Eiendom.
Konsernsjef Aksel Bjerkvik (t.v.), kunne fortelle at det ble spontan applaus da vi kunngjorde beslutningen på personalmøte i forrige uke. Eirik Thrygg (t.h.), adm. direktør i Höegh Eiendom.

Pressemelding -

Gabler velger Indekshuset på Solli plass som lokasjon for sin kompetansebedrift.

Gabler har vurdert flere alternativer, men de ønsker å bli med Höegh Eiendom videre i Indekshuset. Etter en lengre prosess falt valget på å bli i Indekshuset, og Gabler har nå signert en 5 års kontrakt for leie av 3000 kvm i Indekshuset.

Grunnene er flere i følge konsernsjef Aksel Bjerkvik.

Vi er godt tilfredse med å forlenge avtalen i Indeksbygget. Lokalene er moderne og klassiske på samme tid. Solli Plass har en god atmosfære, mange serveringssteder og har kort vei til både trikk, t-bane og buss. Vi er også glade for å kunne videreføre det gode samarbeidet med Höegh Eiendom. De ansatte utbrøt med spontan applaus da vi kunngjorde beslutningen på personalmøte i forrige uke.

Dette er vi svært godt fornøyd med kan Administrerende direktør i Höegh Eiendom, Eirik Thrygg fortelle. Det er alltid hyggelig å signere med nye leietakere, men det er kanskje enda mer givende når en så profesjonell aktør som Gabler etter grundige vurderinger i markedet velger å fortsette sitt samarbeid med oss. Vi tar dette som et signal på at vi gjør mye riktig i vår rolle som utleier og forvalter. 

Hans Olav Johannessen som er utleiesjef for Indekshuset peker også på alt det spennende som skjer rundt Solli plass. 

I fjor signerte vi blant annet en avtale med Kverneriets nye flaggskip restaurant i den tidligere bankfløyen i Indekshuset, noe som har vært en suksess. Mot sommeren åpner også et helt nytt konsept i de tidligere Narvesen lokalene utenfor inngangspartiet. Ser man over veien mot Sommerrogata 1-3, vil det også komme et helt nytt konsepthotell som vil bidra ytterligere til å skape liv på gateplan. I tillegg dukker det stadig opp nye og spennende konsepter rundt Solli Plass – så med andre ord skjer det veldig mye om dagen. 

Ser man inn i bygget har vi også gjort større grep, blant annet utviklet en ny personalrestaurant, som i større grad skal fungere som en møteplass for medarbeiderne i bygget. Her skal man levere en høyere grad av service enndet som er vanlig i konvensjonelle kantiner og personalrestauranter. Det at vi hele tiden jobber og oppgraderer byggene våre tror vi er mye av nøkkelen til at leietakere ønsker å fornye med Höegh Eiendom.


For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Eirik Thrygg, adm. dir. Höegh Eiendom, +47) 913 93 098, et@hoegheiendom.no

Hans Olav Johannessen Utleiesjef Oslo, +47 952 35 159, hoj@hoegheiendom.no

Aksel Bjerkvik, Konsernsjef Gabler +47 900 40 892, aksel.bjerkvik@gabler.no


Emner

Tags

Regions


Gabler

Gabler er en kompetansebedrift innen områdene pensjon, investering og forsikring. Kundene består av over 60 pensjonskasser, flere av Norges største finansinstitusjoner, mange kommuner, energiselskaper, stiftelser og investeringsselskaper. Gabler hadde en omsetning på 215 MNOK i 2017 og har 120 ansatte.

Indekshuset

Industriens og Eksportens Hus (Indekshuset) eies av Steinsvik familien (50%) og Höegh Eiendom (50%). Bygget er oppført på tomten hvor "Det engelske kvarter" stod. Bygget er ca. 27.000 kvm, inkl. 4 etasjer under bakken. Over bakken er bygget 17 etasjer med spektakulær utsikt allerede fra 5.etg.

Höegh Eiendom

er et familieeiet eiendomsselskap som utvikler, eier og forvalter en solid eiendomsportefølje i Oslo, Ski og Moss. Porteføljen er på totalt 400 000 kvm med en årlig leieverdi på 380 MNOK. Vi har fire store stedsutviklingsprosjekter. Dette tilsvarer 800 mål ubebygde tomter for utvikling til handel, logistikk, næring og boliger. Höegh Eiendom har 45 ansatte og hovedkontor i Parkveien 55 i Oslo.

Pressekontakt

Eirik Thrygg

Eirik Thrygg

Pressekontakt Administrerende direktør +47 913 93 098

Relatert media

Höegh Eiendom

Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på bærekraft og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 560 mill. ▪ Antall ansatte: 54 ▪ Boliger i tomtebank: 4 700 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.00 ▪ Prosjekter i arbeid: 3 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 13 mrd