Følg Höegh Eiendom

Gabler velger Indekshuset på Solli plass som lokasjon for sin kompetansebedrift.

Pressemelding   •   feb 09, 2018 08:00 CET

Konsernsjef Aksel Bjerkvik (t.v.), kunne fortelle at det ble spontan applaus da vi kunngjorde beslutningen på personalmøte i forrige uke. Eirik Thrygg (t.h.), adm. direktør i Höegh Eiendom.

Gabler har vurdert flere alternativer, men de ønsker å bli med Höegh Eiendom videre i Indekshuset. Etter en lengre prosess falt valget på å bli i Indekshuset, og Gabler har nå signert en 5 års kontrakt for leie av 3000 kvm i Indekshuset.

Grunnene er flere i følge konsernsjef Aksel Bjerkvik.

Vi er godt tilfredse med å forlenge avtalen i Indeksbygget. Lokalene er moderne og klassiske på samme tid. Solli Plass har en god atmosfære, mange serveringssteder og har kort vei til både trikk, t-bane og buss. Vi er også glade for å kunne videreføre det gode samarbeidet med Höegh Eiendom. De ansatte utbrøt med spontan applaus da vi kunngjorde beslutningen på personalmøte i forrige uke.

Dette er vi svært godt fornøyd med kan Administrerende direktør i Höegh Eiendom, Eirik Thrygg fortelle. Det er alltid hyggelig å signere med nye leietakere, men det er kanskje enda mer givende når en så profesjonell aktør som Gabler etter grundige vurderinger i markedet velger å fortsette sitt samarbeid med oss. Vi tar dette som et signal på at vi gjør mye riktig i vår rolle som utleier og forvalter. 

Hans Olav Johannessen som er utleiesjef for Indekshuset peker også på alt det spennende som skjer rundt Solli plass. 

I fjor signerte vi blant annet en avtale med Kverneriets nye flaggskip restaurant i den tidligere bankfløyen i Indekshuset, noe som har vært en suksess. Mot sommeren åpner også et helt nytt konsept i de tidligere Narvesen lokalene utenfor inngangspartiet. Ser man over veien mot Sommerrogata 1-3, vil det også komme et helt nytt konsepthotell som vil bidra ytterligere til å skape liv på gateplan. I tillegg dukker det stadig opp nye og spennende konsepter rundt Solli Plass – så med andre ord skjer det veldig mye om dagen. 

Ser man inn i bygget har vi også gjort større grep, blant annet utviklet en ny personalrestaurant, som i større grad skal fungere som en møteplass for medarbeiderne i bygget. Her skal man levere en høyere grad av service enndet som er vanlig i konvensjonelle kantiner og personalrestauranter. Det at vi hele tiden jobber og oppgraderer byggene våre tror vi er mye av nøkkelen til at leietakere ønsker å fornye med Höegh Eiendom.


For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Eirik Thrygg, adm. dir. Höegh Eiendom, +47) 913 93 098, et@hoegheiendom.no

Hans Olav Johannessen Utleiesjef Oslo, +47 952 35 159, hoj@hoegheiendom.no

Aksel Bjerkvik, Konsernsjef Gabler +47 900 40 892, aksel.bjerkvik@gabler.no


Gabler

Gabler er en kompetansebedrift innen områdene pensjon, investering og forsikring. Kundene består av over 60 pensjonskasser, flere av Norges største finansinstitusjoner, mange kommuner, energiselskaper, stiftelser og investeringsselskaper. Gabler hadde en omsetning på 215 MNOK i 2017 og har 120 ansatte.

Indekshuset

Industriens og Eksportens Hus (Indekshuset) eies av Steinsvik familien (50%) og Höegh Eiendom (50%). Bygget er oppført på tomten hvor "Det engelske kvarter" stod. Bygget er ca. 27.000 kvm, inkl. 4 etasjer under bakken. Over bakken er bygget 17 etasjer med spektakulær utsikt allerede fra 5.etg.

Höegh Eiendom

er et familieeiet eiendomsselskap som utvikler, eier og forvalter en solid eiendomsportefølje i Oslo, Ski og Moss. Porteføljen er på totalt 400 000 kvm med en årlig leieverdi på 380 MNOK. Vi har fire store stedsutviklingsprosjekter. Dette tilsvarer 800 mål ubebygde tomter for utvikling til handel, logistikk, næring og boliger. Höegh Eiendom har 45 ansatte og hovedkontor i Parkveien 55 i Oslo.