Følg Höegh Eiendom

Doro Care AS klar for HasleLinje

Pressemelding   •   sep 25, 2019 08:00 CEST

Daglig leder i Doro Care AS, Arvid Bakken og Cecilie Landgraff Bruusgaard, utleiesjef i Höegh Eiendom.

–Det er viktig for oss å leie lokaler i et levende område med sentral beliggenhet. Når vi flytter inn på HasleLinje før jul, får vi innfridd alle våre behov.

Doro har signert en langsiktig leieavtale for hele 1600 m2 i Bøkkerveien 5. Selskapet leverer livsviktige tjenester innen velferdsteknologi, og ser frem til å ta del i et levende bydelsmiljø, ifølge daglig leder Arvid Bakken.

Et aktivt bygulv

–Dette er vi virkelig fornøyd med. Vi hadde opprinnelig flere alternativer, men da vi forstod hvilke muligheter som åpner seg på Hasle, var vi ikke lenger i tvil. For oss er det viktig at vi er i et område med liv og røre hele døgnet. Våre ansatte leverer 24/7-tjenester innen teknisk og helsefaglig bistand for hele Oslo og Nedre Romerike, og da passer lokalene perfekt, sier Arvid Bakken, som også er fornøyd med prosessen med Höegh Eiendom fram til signering.

En positiv prosess

–Höegh Eiendom har vært en ryddig og profesjonell samarbeidspartner i den prosessen som gjorde at vi valgte HasleLinje. Samarbeidet er konstruktivt og basert på langsiktighet, og de har vært interesserte og lydhøre for våre spesielle behov. Det blir også spennende å være en del av et større, liknende miljø i samme bygg. For våre ansatte er det i tillegg viktig at det er enkelt å komme seg til og fra jobb enten du tar buss, t-bane eller kjører bil. Beliggenheten får ikke blitt bedre enn dette, sier Arvid Bakken.

Lokalene fylles opp

–Vi er fornøyd med å få Doro som leietaker. Selskapet er perfekt for det miljøet som allerede preger Bøkkerveien 5. Securitas er allerede på plass i samme bygg, og lokalene på HasleLinje er i ferd med å fylles opp. Fossheim, Gravferdsetaten og Onepark er blant de som har kommet til det siste året, i tillegg til Doro. Alle er opptatt av sentral beliggenhet, i tillegg til å være en del av et aktivt bygulv, sier utleiesjef for HasleLinje, Cecilie Landgraff Bruusgaard i Höegh Eiendom.   

Höegh Eiendom er et familieeiet eiendomsselskap som utvikler, eier og forvalter eiendommer i Oslo sentrum og det sentrale østlandsområdet. Eiendomsporteføljen omfatter 350 000 kvm med en årlig leieverdi på 570 MNOK. Selskapet har boligprosjekter med 700 leiligheter under salg/bygging, og tre store stedsutviklingsprosjekter i Oslo, Moss og Ski. Dette tilsvarer 800 mål ubebygde tomter for utvikling av handel, logistikk, næring og boliger. Höegh Eiendom har 48 ansatte og hovedkontor i Parkveien 55 i Oslo. Vår visjon er å skape levende steder som begeistrer.

Vi skaper levende steder som begeistrer!