Gå videre til innhold
Daglig leder i Doro Care AS, Arvid Bakken og Cecilie Landgraff Bruusgaard, utleiesjef i Höegh Eiendom.
Daglig leder i Doro Care AS, Arvid Bakken og Cecilie Landgraff Bruusgaard, utleiesjef i Höegh Eiendom.

Pressemelding -

Doro Care AS klar for HasleLinje

–Det er viktig for oss å leie lokaler i et levende område med sentral beliggenhet. Når vi flytter inn på HasleLinje før jul, får vi innfridd alle våre behov.

Doro har signert en langsiktig leieavtale for hele 1600 m2 i Bøkkerveien 5. Selskapet leverer livsviktige tjenester innen velferdsteknologi, og ser frem til å ta del i et levende bydelsmiljø, ifølge daglig leder Arvid Bakken.

Et aktivt bygulv

–Dette er vi virkelig fornøyd med. Vi hadde opprinnelig flere alternativer, men da vi forstod hvilke muligheter som åpner seg på Hasle, var vi ikke lenger i tvil. For oss er det viktig at vi er i et område med liv og røre hele døgnet. Våre ansatte leverer 24/7-tjenester innen teknisk og helsefaglig bistand for hele Oslo og Nedre Romerike, og da passer lokalene perfekt, sier Arvid Bakken, som også er fornøyd med prosessen med Höegh Eiendom fram til signering.

En positiv prosess

–Höegh Eiendom har vært en ryddig og profesjonell samarbeidspartner i den prosessen som gjorde at vi valgte HasleLinje. Samarbeidet er konstruktivt og basert på langsiktighet, og de har vært interesserte og lydhøre for våre spesielle behov. Det blir også spennende å være en del av et større, liknende miljø i samme bygg. For våre ansatte er det i tillegg viktig at det er enkelt å komme seg til og fra jobb enten du tar buss, t-bane eller kjører bil. Beliggenheten får ikke blitt bedre enn dette, sier Arvid Bakken.

Lokalene fylles opp

–Vi er fornøyd med å få Doro som leietaker. Selskapet er perfekt for det miljøet som allerede preger Bøkkerveien 5. Securitas er allerede på plass i samme bygg, og lokalene på HasleLinje er i ferd med å fylles opp. Fossheim, Gravferdsetaten og Onepark er blant de som har kommet til det siste året, i tillegg til Doro. Alle er opptatt av sentral beliggenhet, i tillegg til å være en del av et aktivt bygulv, sier utleiesjef for HasleLinje, Cecilie Landgraff Bruusgaard i Höegh Eiendom.   

Emner

Kategorier

Regions


Höegh Eiendom er et familieeiet eiendomsselskap som utvikler, eier og forvalter eiendommer i Oslo sentrum og det sentrale østlandsområdet. Eiendomsporteføljen omfatter 350 000 kvm med en årlig leieverdi på 570 MNOK. Selskapet har boligprosjekter med 700 leiligheter under salg/bygging, og tre store stedsutviklingsprosjekter i Oslo, Moss og Ski. Dette tilsvarer 800 mål ubebygde tomter for utvikling av handel, logistikk, næring og boliger. Höegh Eiendom har 48 ansatte og hovedkontor i Parkveien 55 i Oslo. Vår visjon er å skape levende steder som begeistrer.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Kontakter

Eirik Thrygg

Eirik Thrygg

Pressekontakt Administrerende direktør +47 913 93 098

Höegh Eiendom

Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på bærekraft og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 615 mill. ▪ Antall ansatte: 64 ▪ Boliger i tomtebank: 4 200 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.000 ▪ Prosjekter i arbeid: 2,6 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 16,4 mrd

Höegh Eiendom
Parkveien 55
0256 Oslo
Norge