Gå videre til innhold
Peer William Velde, Adm. Direktør i 3stepIT og Thea Martine Blyverket, utleiesjef i Höegh Eiendom.
Peer William Velde, Adm. Direktør i 3stepIT og Thea Martine Blyverket, utleiesjef i Höegh Eiendom.

Pressemelding -

3stepIT ekspanderer inn i rehabilitert miljøbygg på Drømtorp

3stepIT vokser og har signert en tiårs avtale på 3.600 kvm i Glynitveien 33.
Selskapet bekrefter med avtalen at de er svært fornøyde med Ski som lokasjon, og at de blir værende i området lenge. 3stepIT vil bidra positivt inn i en næringspark med store ambisjoner og allerede mange spennende aktører.

«Vi er svært fornøyde med avtalen med Höegh Eiendom i et grønt og fremtidsrettet bygg. Vi gleder oss til å bidra i prosessen med å konvertere lagerbygget i Glynitveien til et kombinasjonsbygg tilpasset vår virksomhet. Vi har sammen med Höegh Eiendom planlagt et større solcelleanlegg som vil bidra til å redusere energiforbruket vårt betydelig» sier Peer William Velde, Administrerende direktør 3stepIT


Bærekraftige lokaler

Glynitveien 33 er totalt på 12.500 kvm. 3.600 kvm skal gjennom en totalrehabilitering, mens hele bygget vil blant annet få nye fasader og etterisolering. Det er lagt opp til en grønn leieavtale, som innebærer at utleier og leietaker sammen skal finne miljøbesparende løsninger. Dette er Höegh Eiendoms første signerte grønne fordelsavtale og er i tråd med selskapets ambisjoner om bærekraftig eiendommer og leieavtaler.


«Det er veldig tillitsfullt og gledelig at 3stepIT ønsker å videreføre det gode samarbeidet fra både Wergelandsveien 7 i Oslo og Glynitveien 21 i Ski. Prosjektet vi skal gjennomføre sammen, er helt i tråd med vår satsning på bærekraft hvor vi ønsker å utvikle de byggene vi allerede har og tilpasse de til nye funksjoner» 
sier Thea Martine Blyverket, utleiesjef i Höegh Eiendom.


OM 3stepIT

3stepIT ble grunnlagt i 1997 for å tilby livssyklustjenester innen IT-administrasjon på en miljøvennlig og bærekraftig måte. Selskapet ønsket å hjelpe sine kunder med å planlegge og håndtere regelmessige utskiftinger av bærbare og stasjonære PC-er, samt klargjøre det for bruktmarkedet – de har dermed hatt en sirkulær modell helt fra starten.

Lønnsomheten til denne modellen avhenger av at IT-utstyret som returneres er i god stand.

– Vi utviklet et enhetsregister for å hjelpe kundene våre med å holde oversikt over enhetene og når de skal byttes ut, forteller Peer William Velde i 3stepIT. 

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om næringsparken Drømtorp

Midt i hjertet av Ski finner du den grønne næringsparken Drømtorp. Over 70 nasjonale og internasjonale aktører er fordelt på ca. 90.000 kvm kontorer, lager og kombinasjonslokaler. En næringspark som ønsker å tilrettelegge for din virksomhets nåværende og fremtidige behov.


Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på miljøet og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 560 mill. ▪ Antall ansatte: 54 ▪ Boliger i tomtebank: 4 700 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.000 ▪ Prosjekter i arbeid: 3 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 13 mrd

Kontakter

Eirik Thrygg

Eirik Thrygg

Pressekontakt Administrerende direktør +47 913 93 098

Höegh Eiendom

Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på bærekraft og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 615 mill. ▪ Antall ansatte: 64 ▪ Boliger i tomtebank: 4 200 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.000 ▪ Prosjekter i arbeid: 2,6 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 16,4 mrd

Höegh Eiendom
Parkveien 55
0256 Oslo
Norge