Gå videre til innhold
Erling Amundsen er en høyt verdsatt kollega i Höegh-konsernet
Erling Amundsen er en høyt verdsatt kollega i Höegh-konsernet

Nyhet -

– Våre medarbeidere skal kunne komme på jobb med hele seg

Erling Amundsen er en høyt verdsatt kollega i Höegh-konsernet, og en av de aller yngste langtidsoverlevende med hiv i Norge. Nå deler han sin sterke historie.


– Når våre medarbeidere kommer på jobb, skal de kunne komme med hele seg. Derfor setter vi stor pris på at vår gode kollega nå deler sin historie som en av de aller yngste langtidsoverlevende med hiv i Norge, sier Leif O. Høegh, styreleder i Höegh Eiendom.

Erling Amundsen har levd med hiv i over 30 år, og i 11 av disse årene har han jobbet hos oss i Höegh. Selv om han har vært åpen med sine nærmeste kolleger, er det fremdeles mange som ikke kjenner hans unike og viktige historie.

Med håp om å være til hjelp for andre, valgte Erling i sommer å være åpen om at han har hiv og dele sin historie i et lengre intervju med Hiv Norge. Der forteller han blant annet om hvilke utfordringer og fordommer han har møtt gjennom mer enn 30 år med hiv.

– Vi er stolte av Erling som kollega og det samfunnsansvaret han tar. Kunnskapsdeling er viktig for folkeopplysningen, og med sin åpenhet bidrar Erling til økt bevissthet og forståelse.

– Å leve sitt liv fullt ut er viktig – også i et arbeidsmiljø. Jeg tror det er viktig og bra for selskapet når flinke folk ser at de kan være seg selv hos oss, sier Leif O. Høegh.

Les hele intervjuet med Erling her: https://hivnorge.no/nyheter/han-kunne-vaert-en-av-dem-pa-veggen/


Related links

Kategorier

Kontakter

Eirik Thrygg

Eirik Thrygg

Pressekontakt Administrerende direktør +47 913 93 098

Höegh Eiendom

Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på bærekraft og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 615 mill. ▪ Antall ansatte: 64 ▪ Boliger i tomtebank: 4 200 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.000 ▪ Prosjekter i arbeid: 2,6 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 16,4 mrd

Höegh Eiendom
Parkveien 55
0256 Oslo
Norge