Følg Höegh Eiendom

To nye prosjektledere på plass i Höegh Eiendom

Nyhet   •   mar 04, 2020 08:00 CET

Guro Varvin Hjelseng og Anders Wehmer har i februar tiltrådt som nye prosjektledere i Höegh Eiendom.

Guro Varvin Hjelseng og Anders Wehmer har i februar tiltrådt som nye prosjektledere i Höegh Eiendom. Guro og Anders har begge erfaring fra byggeprosjekter i AF Gruppen som Höegh Eiendom har samarbeidet godt med i flere av våre prosjekter. Bakgrunnen for ansettelsen er at selskapet fremover skal igangsette flere store byggeprosjekter der solid prosjekterfaring blir viktig.

Guro Varvin Hjelseng vil bli ny prosjektleder i Moss. Hun er 29 år, bor i Fredrikstad, utdannet sivilingeniør og kommer fra jobb hos AF Gruppen AS avd. Bygg Østfold der hun har jobbet som prosjektingeniør og med kalkulasjon.

Anders Wehmer vil bli ny prosjektleder i Ski. Han er 30 år, bor i Oslo, utdannet sivilingeniør og tømrer. Han kommer fra jobb hos AF Gruppen AS avd. Bygg Oslo der han har jobbet som anleggsleder og prosjektingeniør.

Vi er svært glad for å få Guro og Anders med oss på laget i Höegh Eiendom. De har begge en profil og bakgrunn vi så etter for prosjektene vi nå skal i gang med, og for nye i årene som kommer. Höegh Eiendom er inne i en veldig spennende fase med store utviklingsprosjekter både i Ski og i Moss. Visjonen vår er å skape levende steder som begeistrer. Guro og Anders vil bidra til at vi kan bygge enda flere begeistrende bygg i årene som kommer». sier Atle Sundby, prosjektdirektør i Höegh Eiendom.