Gå videre til innhold
Guro Varvin Hjelseng og Anders Wehmer har i februar tiltrådt som nye prosjektledere i Höegh Eiendom.
Guro Varvin Hjelseng og Anders Wehmer har i februar tiltrådt som nye prosjektledere i Höegh Eiendom.

Nyhet -

To nye prosjektledere på plass i Höegh Eiendom

Guro Varvin Hjelseng og Anders Wehmer har i februar tiltrådt som nye prosjektledere i Höegh Eiendom. Guro og Anders har begge erfaring fra byggeprosjekter i AF Gruppen som Höegh Eiendom har samarbeidet godt med i flere av våre prosjekter. Bakgrunnen for ansettelsen er at selskapet fremover skal igangsette flere store byggeprosjekter der solid prosjekterfaring blir viktig.

Guro Varvin Hjelseng vil bli ny prosjektleder i Moss. Hun er 29 år, bor i Fredrikstad, utdannet sivilingeniør og kommer fra jobb hos AF Gruppen AS avd. Bygg Østfold der hun har jobbet som prosjektingeniør og med kalkulasjon.

Anders Wehmer vil bli ny prosjektleder i Ski. Han er 30 år, bor i Oslo, utdannet sivilingeniør og tømrer. Han kommer fra jobb hos AF Gruppen AS avd. Bygg Oslo der han har jobbet som anleggsleder og prosjektingeniør.

Vi er svært glad for å få Guro og Anders med oss på laget i Höegh Eiendom. De har begge en profil og bakgrunn vi så etter for prosjektene vi nå skal i gang med, og for nye i årene som kommer. Höegh Eiendom er inne i en veldig spennende fase med store utviklingsprosjekter både i Ski og i Moss. Visjonen vår er å skape levende steder som begeistrer. Guro og Anders vil bidra til at vi kan bygge enda flere begeistrende bygg i årene som kommer». sier Atle Sundby, prosjektdirektør i Höegh Eiendom.

Emner

Kategorier

Regions

Pressekontakt

Eirik Thrygg

Eirik Thrygg

Pressekontakt Administrerende direktør +47 913 93 098

Höegh Eiendom

Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på bærekraft og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 560 mill. ▪ Antall ansatte: 54 ▪ Boliger i tomtebank: 4 700 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.00 ▪ Prosjekter i arbeid: 3 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 13 mrd