Gå videre til innhold
Martin Aune i PrivatMegleren Atrium og Cecilie Landgraff i Höegh Eiendom. Foto: Dmitry Tkachenko
Martin Aune i PrivatMegleren Atrium og Cecilie Landgraff i Höegh Eiendom. Foto: Dmitry Tkachenko

Nyhet -

Privatmegleren flytter inn i prisvinnende trebygg i Oslo – bygget er nå fullt utleid

Privatmegleren har signert en fem års leieavtale med Höegh Eiendom og AF Eiendom, og flytter inn i splitter nye lokaler i HasleTre på Hasle i Oslo. Arealene har god eksponering i et område med mye boligutvikling og vekst. Innflyttingen gjør det bærekraftige trebygget fullt utleid.

Etablerer seg i et område i vekst
Lokalene på 201 kvm ligger i trebyggets første etasje og har god synlighet ut mot torget foran handelshuset Vinslottet og WANG Ung. Redd Barna er leietaker i de resterende arealene. Etableringen på Hasle er en strategisk beslutning for Privatmegleren, som ønsker å styrke sin posisjon i området.

– Vi er glade for å kunne annonsere vår nye beliggenhet på Hasle. Byggets unike arkitektur og bærekraftige løsninger speiler våre egne verdier, og den sentrale beliggenheten gir oss fantastisk synlighet og nærhet til våre kunder. Fokusområdet vårt vil være lokalt på strekningen fra vår side av Sinsenkrysset og til og med den nye delen av Ulven. Vi ser frem til å bli en del av det dynamiske miljøet her i nabolaget, sier Martin Aune, partner og styreleder i PrivatMegleren Atrium.

Cecilie Landgraff, eiendomssjef i Höegh Eiendom, ser frem til innflyttingen;

– Privatmegleren er en solid aktør som vil skape liv og røre i de fine lokalene i HasleTre. At nok en kjent aktør velger å etablere seg på Hasle, ser vi som et positivt resultat av den spennende utviklingen vi har jobbet med de siste ti årene. Vi ønsker dem hjertelig velkommen og håper de vil trives i sine nye lokaler.

Prisvinnende trebygg

HasleTre har blitt et symbol på bærekraftig arkitektur og innovativ design. Bygget har mottatt flere prestisjetunge priser, inkludert DOGA-merket for design og arkitektur, Årets Trebyggeri 2022, og ble nylig kåret til "World's Most Sustainable Commercial Building 2024" av Architizer A+Awards. Bygget har også vært finalist i Oslo bys arkitekturpris.



Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Cato Dehli Lauritzen

Cato Dehli Lauritzen

Direktør Oslo Foretningsområde Oslo 47888094 Höegh Eiendom nettside

Höegh Eiendom

Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på bærekraft og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 615 mill. ▪ Antall ansatte: 64 ▪ Boliger i tomtebank: 4 200 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.000 ▪ Prosjekter i arbeid: 2,6 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 16,4 mrd

Höegh Eiendom

Parkveien 55
0256 Oslo
Norge