Gå videre til innhold
Maren Elise Dalene Torp og Bjørn Petter Bjørgo. Foto: Åsmund Holien Mo
Maren Elise Dalene Torp og Bjørn Petter Bjørgo. Foto: Åsmund Holien Mo

Nyhet -

Nye krefter til økonomiavdelingen

Höegh Eiendom ønsker to nye medarbeidere velkommen til økonomiavdelingen denne høsten. Ansettelsene understøtter selskapets fokus på å opprettholde sterke og kompetente fagmiljøer.

Fokus på faglig styrke og utvikling

Bjørn Petter Bjørgo er ansatt som økonomisjef og skal lede et team på fire medarbeidere. Han overtar som økonomisjef etter Leena Lyngstad, som flytter til Trondheim. Bjørgo er statsautorisert revisor og har omfattende erfaring fra eiendomsbransjen, sist som CFO i Bakkegruppen. Bjørgo vil ha ansvar for den daglige driften i økonomiavdelingen, og skal støtte CFO Birthe Smedsrud Skeid i økonomistyring og rapportering i konsernet.

– Höegh Eiendom er et spennende selskap, og jeg ser frem til å bli en del av teamet. Selskapet er veldrevet og godt skrudd sammen, og jeg liker spesielt godt at det er en god miks av næringseiendom og bolig i porteføljen. Jeg har blitt tatt veldig godt imot av hyggelige og kompetente kolleger. En god start som virkelig lever opp til forventningene, sier Bjørgo.

Maren Elise Dalene Torp tar stillingen som senior controller i eiendomsforvaltning, og vil rapportere til Bjørgo. Hun kommer fra en stilling som kontraktsforvalter i Carnegie Business Management, og ser frem til å fordype seg i forvaltning og felleskostnadsregnskap hos Höegh Eiendom.

– Höegh Eiendom har et solid rykte i markedet og byr på gode utviklingsmuligheter. Arbeidsmiljøet er veldig bra, med dyktige og kompetente kolleger som alltid er tilgjengelige for å svare på spørsmål eller støtte når man trenger det. Jeg ser frem til å bidra inn og samtidig utvikle meg videre innen eiendomsforvaltning, sier Dalene Torp.

Sterke kompetansetilskudd til økonomiavdelingen

CFO Birthe Smedsrud Skeid er takknemlig for de nye ressursene til teamet:
– Bjørn Petter har bred erfaring innen økonomistyring og eiendom, noe som vil være spesielt nyttig når vi nå setter i gang flere boligprosjekter i Moss. Hans ledererfaring, blant annet fra Forsvaret, vil også komme godt med når han skal lede økonomiavdelingen. Maren bringer med seg solid erfaring innen kontraktsforvaltning. Hun har et sterkt fokus på kontroll og effektivitet, som vil styrke vårt arbeid ytterligere. Begge to er veldig erfarne både fra bransjen og fra rollene de nå tiltrer, og jeg har stor tro på at de vil sette seg raskt inn i arbeidsoppgaver og rutiner. Vi er glade for å ha dem med i teamet, avslutter Smedsrud Skeid.



Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Eirik Thrygg

Eirik Thrygg

Pressekontakt Administrerende direktør +47 913 93 098

Höegh Eiendom

Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på bærekraft og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 615 mill. ▪ Antall ansatte: 64 ▪ Boliger i tomtebank: 4 200 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.000 ▪ Prosjekter i arbeid: 2,6 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 16,4 mrd

Höegh Eiendom

Parkveien 55
0256 Oslo
Norge