Følg Höegh Eiendom

Nå skjer det på Verket i Moss

Nyhet   •   jul 07, 2016 10:00 CEST

Höegh Eiendom er nå i full gang med å utvikle ny bydel på tomten til gamle M. Peterson og Sønn, og har en aktiv og tydelig rolle i videreutviklingen av Moss by. Her skal det bygges opp mot 3000 boliger, samtidig som det legges til rette for et attraktivt kultur og næringsliv.

På tomten til gamle M. Peterson Sønn, i Moss, Er Höegh Eiendom nå i full gang med å utvikle en ny bydel, som passende nok har fått navnet Verket. Her har vi jobbet med å få frem en ny levende bydel i Moss som både innbyggerne, innflytterne og vi i Höegh Eiendom kan være stolte av. Gamle kulturminner blir tatt vare på for ettertiden, samtidig som området på nytenkende vis utvikles med øye for fremtiden. En av de viktigste oppgavene vi som selskap har gjort i Moss, er å ta vare på Arbeiderboligene på Verket og Konventionsgaarden. Etter 6 år og over 70 millioner i investering, fremstår arbeiderboligene og Konventionsgaarden som de smykkene de er. 

Den nye bydel Verket har store ambisjoner, og er forventet å ta en tydelig og aktiv rolle i den videre utviklingen av Moss by. Blant annet skal det innen 2038 planlegges utvikles 3000 nye boliger her, samtidig som det også skal legges til rette for et pulserende liv og ulike kulturarenaer her. Første boligbyggetrinn har fått navnet Støperiet, hvor salgstarten på 63 flotte leiligheter går i gang allerde i september. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.