Gå videre til innhold
Vår driftsleder Eddie planter påskeliljer som normalt på Verket i Moss i år også.
Vår driftsleder Eddie planter påskeliljer som normalt på Verket i Moss i år også.

Nyhet -

Kjære alle kunder, leverandører og samarbeidspartnere

Våren i år blir svært annerledes for oss alle. Det viktigste nå er at vi tar vare på hverandre, og vi alle gjør vårt ytterste for å bidra til den nasjonale dugnaden med å redusere smittespredning.

Höegh Eiendom opprettholder full drift administrativt fra hjemmekontor og vår driftsavdeling er på plass i alle våre næringsbygg. Alle våre bygg er således åpne og tilgjengelige for våre leietakere.

Vi jobber samtidig systematisk med å justere ned tekniske anlegg og øvrige løpende driftskostnader for å redusere felleskostnader for våre leietakere.

Våre prosjektledere følger opp igangsatte byggeprosjekter som alle fortsatt har fremdrift. HMS og smittevernregler for byggeplasser etterleves.

Vi ønsker å bistå alle leietakere, leverandører og samarbeidspartnere på best mulig måte i denne vanskelige tiden, så ta gjerne kontakt dersom dere har spørsmål. Alle deres vanlige kontaktpersoner treffes på e-post eller telefon. En full oversikt over alle kontaktpersoner finnes på vår nettside.

Vi ønsker dere lykke til med egen håndtering av situasjonen vi alle er midt oppe i.

Vår driftsleder Eddie planter påskeliljer som normalt på Verket i Moss i år også, så får vi håpe smittesituasjonen kommer under kontroll og alt det andre normaliserer seg snart også. Ta vare på hverandre. En stor takk til alt helsepersonell og alle de som bidrar til å drifte samfunnskritisk infrastruktur.

Med vennlig hilsen

Eirik Thrygg, administrerende direktør

Kontakter

Eirik Thrygg

Eirik Thrygg

Pressekontakt Administrerende direktør +47 913 93 098

Höegh Eiendom

Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på bærekraft og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 615 mill. ▪ Antall ansatte: 64 ▪ Boliger i tomtebank: 4 200 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.000 ▪ Prosjekter i arbeid: 2,6 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 16,4 mrd

Höegh Eiendom
Parkveien 55
0256 Oslo
Norge