Følg Höegh Eiendom

Kjære alle kunder, leverandører og samarbeidspartnere

Nyhet   •   mar 20, 2020 11:04 CET

Vår driftsleder Eddie planter påskeliljer som normalt på Verket i Moss i år også.

Våren i år blir svært annerledes for oss alle. Det viktigste nå er at vi tar vare på hverandre, og vi alle gjør vårt ytterste for å bidra til den nasjonale dugnaden med å redusere smittespredning.

Höegh Eiendom opprettholder full drift administrativt fra hjemmekontor og vår driftsavdeling er på plass i alle våre næringsbygg. Alle våre bygg er således åpne og tilgjengelige for våre leietakere.

Vi jobber samtidig systematisk med å justere ned tekniske anlegg og øvrige løpende driftskostnader for å redusere felleskostnader for våre leietakere.

Våre prosjektledere følger opp igangsatte byggeprosjekter som alle fortsatt har fremdrift. HMS og smittevernregler for byggeplasser etterleves.

Vi ønsker å bistå alle leietakere, leverandører og samarbeidspartnere på best mulig måte i denne vanskelige tiden, så ta gjerne kontakt dersom dere har spørsmål. Alle deres vanlige kontaktpersoner treffes på e-post eller telefon. En full oversikt over alle kontaktpersoner finnes på vår nettside.

Vi ønsker dere lykke til med egen håndtering av situasjonen vi alle er midt oppe i.

Vår driftsleder Eddie planter påskeliljer som normalt på Verket i Moss i år også, så får vi håpe smittesituasjonen kommer under kontroll og alt det andre normaliserer seg snart også. Ta vare på hverandre. En stor takk til alt helsepersonell og alle de som bidrar til å drifte samfunnskritisk infrastruktur.

Med vennlig hilsen

Eirik Thrygg, administrerende direktør

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.