Følg Höegh Eiendom

Høy service og fleksibilitet fenger – nærmer seg fullt utleid i Parkkvartalet

Nyhet   •   sep 24, 2020 08:00 CEST

Byggene får et sammenhengende fotavtrykk og tilbyr arbeidsplasser til selskaper fra 1-50 ansatte. Andreas Aichberger og Hans Olav Johannessen i Höegh Eiendom

Agera Akselator, Cantor, Navigio, Advokatselskapet Seland Orwall og Implement er nye leietakere i Parkkvartalet.

«Det har vært veldig gøy å bli bedre kjent med de ulike selskapene og de vil alle passe veldig godt inn det nye kontorkonseptet vårt i Parkkvartalet. Visjonen vår for Parkkvartalet er å skape et miljø for selskaper som ønsker en mer fleksibel kontormodell. Vi har blant annet flere arbeidsplasser og møterom som kan leies ved behov i byggets første etasje, perfekt for selskaper som ønsker fleksibilitet eller er i en vekstfase» sier Hans Olav Johannessen i Höegh Eiendom

Parkkvartalet består av tre bygg i Parkveien (53-55) og det var her eiendomseventyret i Höegh startet i 1952. Over 70 år senere er det fortsatt hovedkontoret til Höegh Eiendom og nå pusses det opp, for å kunne tilby leietakere større grad av fleksibilitet. De tre byggene får et sammenhengende fotavtrykk og skal tilby arbeidsplasser til selskaper fra 1-50 ansatte.

Første etasje vil bestå av et fullservice kontorfellesskap som har fått navnet Ö. Her blir det god aktivitet med kafé, personalresturant, ulike kontorer, minglesoner, treningsrom og en attraktiv bakgård – her skal du glede deg til å komme på jobb. Møterom, bil og sykkel kan enkelt bookes elektronisk.

Konseptet bygger på deling, fleksibilitet og høy servicegrad - som ser ut til å treffe bra i markedet. Målet er at Parkkvartalet blir en unik kombinasjon av en historisk eiendom med et spennende servicekonsept i topp moderne lokaler. Et pluss er det at Höegh Eiendom selv sitter på lokasjonen, så her får man ikke bare én husvert – men Höegh er med på teamet». sier Andreas Aichberger som leder salgsarbeidet i Ö Parkkvartalet.