Følg Höegh Eiendom

Höegh Eiendom styrker staben på eiendomsdrift

Nyhet   •   jan 31, 2020 14:00 CET

Höegh Eiendom skal styrke sitt fokus på teknisk drift og energi- og miljøarbeid . I løpet av januar har Höegh Eiendom fått flere nye ansatte som skal bistå i forvaltningen av en stadig større eiendomsportefølje.

De nyansatte er:

John Henrik Espmarker er ansatt som driftstekniker på HasleLinje. John Henrik kommer fra Caverion hvor han jobbet som servicetekniker på ventilasjonsanlegg.

Svein Ola Fossum er ansatt som driftstekniker i Ski Næringspark. Svein Ola kommer fra Statsbygg og driftslederstilling på Victoria Terrasse for Utenriksdepartementet.

Line Røseth Karlsen er ansatt som energi- og miljørådgiver. Line kommer fra Erichsen & Horgen, og er utdannet Dr. Ing. innen dagslys, energibruk og inneklima.

«Vi har stor tiltro til våre tre nyansatte, som har variert og relevant erfaring med eiendomsdrift og miljøarbeid. Vi mener de kan tilføre oss en enda bredere kompetanse innenfor drift og teknisk forvaltning av næringsbygg» sier Finn Halvorsen, forvaltningsdirektør i Höegh Eiendom.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.