Gå videre til innhold
Svetlana Wik og Daniel Gallardo. Foto: Colin Eick
Svetlana Wik og Daniel Gallardo. Foto: Colin Eick

Nyhet -

Höegh Eiendom styrker laget med to nyansettelser

– At Höegh Eiendom har bærekraft som strategi var helt avgjørende, sier nyansatt leder for drift og vedlikehold, Svetlana Wik.

I mars startet Svetlana Wik og Daniel Gallardo i Höegh Eiendoms forvaltningsavdeling. Der vil de bli sentrale i arbeidet med å drifte Oslo-porteføljen og sørge for at kundene blir godt ivaretatt.

Svetlana Wik har tidligere jobbet som energi- og miljørådgiver i Oslobygg KF og har lang erfaring og spisskompetanse innen energi og miljø i byggdrift. For Wik var det helt avgjørende at Höegh Eiendom har bærekraft som strategi.

– Höegh Eiendom talte rett til mitt grønne hjerte. De er en foregangsbedrift for bærekraft, miljø og energieffektivisering og energireduksjon og deltar blant annet aktivt i Grønn Byggallianses forum.

Wik er opprinnelig utdannet markedsfører. Etter ti år i yrket innså hun imidlertid at det var fornybar energi hun egentlig ville jobbe med – og startet å omskolere seg. Forvaltningsdirektør i Höegh Eiendom, Finn Halvorsen, sier den nye lederen for drift og vedlikehold har en miks av erfaring og utdanning som passer selskapet perfekt.

– Vi synes det er veldig spennende at Wik har kommersiell bakgrunn, men at hun aktivt har valgt å gå over til en teknisk bransje og spesialisere seg på bærekraft og miljø. Det gir bredere perspektiver på ting.

Et ønske om å jobbe med drift fra eiersiden

Höegh Eiendoms nyeste driftstekniker, Daniel Gallardo, har de siste seks årene vært ansatt som driftstekniker i Newsec, og har tidligere 17 år på baken som IT-konsulent. Han er glad for å kunne ta steget fra å være innleid driftstekniker til å jobbe på eiersiden og trekker fram flat struktur som ett av trekkplastrene i Höegh Eiendom.

– Jeg opplever at Höegh Eiendom har kort vei mellom beslutningstakere. Det gir større mulighet til å påvirke, sier Gallardo.

Forvaltningsdirektør Finn Halvorsen er ikke i tvil om at Gallardo er rett mann på rett plass.

– De vi ansetter skal være våre representanter ute på eiendommene. Daniel har alle forutsetninger for å fylle denne rollen på en god måte, sier Halvorsen, som ikke legger skjul på at han er meget fornøyd med nyansettelsene:

– Det gjelder å finne ansatte som kan identifisere seg med våre verdier kvalitet, langsiktighet og stabilitet, og her vil jeg si at vi har gjort to gode valg, sier Halvorsen.Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Eirik Thrygg

Eirik Thrygg

Pressekontakt Administrerende direktør +47 913 93 098

Höegh Eiendom

Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på bærekraft og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 615 mill. ▪ Antall ansatte: 64 ▪ Boliger i tomtebank: 4 200 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.000 ▪ Prosjekter i arbeid: 2,6 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 16,4 mrd

Höegh Eiendom
Parkveien 55
0256 Oslo
Norge