Gå videre til innhold
Prosjektleder Michael Haslien, kunde- og utleiekoordinator Severin Sørlie og controller Tron Regstad.
Prosjektleder Michael Haslien, kunde- og utleiekoordinator Severin Sørlie og controller Tron Regstad.

Nyhet -

Höegh Eiendom styrker laget

Tre nye medarbeidere inn i Höegh Eiendom-teamet.

De tre nyansettelsene er kunde- og utleiekoordinator Severin Sørlie, controller Tron Regstad og prosjektleder Michael Haslien.

Sørlie, som er ansatt som kunde- og utleiekoordinator for HasleLinje og Ö Oslo, er utdannet ved Syracuse University i USA, hvor han kombinerte studier med fotball på høyt nivå. Han kommer fra stillingen som utleiekoordinator i Entra, hvor han i tillegg til markedsarbeid hadde ansvar for egne utleieoppdrag, og var en del av utleieteamet på Rebel.

– Vi er glade for å få Severin Sørlie med på laget. Han skal jobbe med utleie på HasleLinje og blir en del av teamet vårt der, samtidig som han skal bistå med utleie av våre fleksible kontorplasser på Ö, sier Cecilie Landgraff Bruusgaard, utleiesjef ved HasleLinje.

– Vi har de siste årene utviklet og økt vår satsning på fleksibel kontorleie gjennom Ö-konseptet, og Severins erfaring med slik type utleie gjør ham til en nyttig ressurs for oss, sier Bruusgaard.

Kjent ansikt

Tron Regstad, som er ansatt som controller, har allerede vært vikar i sin nye stilling i ni måneder. Da hans forgjenger Leena Mari Male Lyngstad gjorde et internt opprykk til stillingen som økonomisjef etter endt foreldrepermisjon, åpnet det for fast ansettelse av Regstad. Regstad har jobbet i flere ulike eiendomsselskaper tidligere, deriblant Scala Eiendom og Steen & Strøm.

– Tron er en svært erfaren og trivelig kollega. Han har gjort en god jobb for oss tidligere, og var en åpenbar kandidat til jobben. Han er en blid og positiv person og bidrar med gode innspill og løsninger, og jeg var ikke i tvil om at han kom til å bli et godt tilskudd til vår avdeling, sier Lyngstad.

Den tredje nyansettelsen, Michael Haslien, er ansatt som prosjektleder i Moss. Han er ingeniør med fagbrev som forskalingssnekker.

– Vi har stor byggeaktivitet i Moss om dagen. Vi bygger nå et hotell, kaifront, strandpark og fire leilighetsbygg på én gang – i tillegg til at vi har salgsstart på tre nye leilighetsbygg i Moss. Vi tror at Michael vil bidra til å styrke laget både faglig og sosialt, og ser frem til å se ham bli en viktig brikke i teamet, sier prosjektdirektør Atle Sundby.



Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Eirik Thrygg

Eirik Thrygg

Pressekontakt Administrerende direktør +47 913 93 098

Höegh Eiendom

Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på bærekraft og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 615 mill. ▪ Antall ansatte: 64 ▪ Boliger i tomtebank: 4 200 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.000 ▪ Prosjekter i arbeid: 2,6 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 16,4 mrd

Höegh Eiendom
Parkveien 55
0256 Oslo
Norge