Følg Höegh Eiendom

Höegh Eiendom med svært gode resultater i årets kundeundersøkelse

Nyhet   •   jan 12, 2021 11:28 CET

Höegh Eiendom oppnådde et resultat på 85 poeng som gir selskapet en plassering på topp 5 av eiendomsselskapene som deltar i undersøkelsen.

Höegh Eiendom gjennomførte tidligere i høst en leietaker undersøkelse i regi av Norsk Leietakerindeks. Resultatene av undersøkelsen er nå klare. Höegh Eiendom oppnådde et resultat på 85 poeng som gir selskapet en plassering på topp 5 av eiendomsselskapene som deltar i undersøkelsen. Höegh Eiendoms forvaltningsportefølje består av en variert eiendomsportefølje i Ski, Moss og Oslo. Det er gjort en solid jobb de siste årene for å energi optimalisere og bream-in-use sertifisering byggene i porteføljen.

Höegh Eiendoms portefølje på HasleLinje fikk 90 poeng

«Det er svært gledelig at vi har så fornøyde kunder her på HasleLinje. Vi har jobbet hardt med å følge opp våre kunder og stadig kommet opp med nye tjenester på området. Årets gode resultat henger nok også sammen med at vi har fått på plass resten av bygulvet på HasleLinje. I tillegg har vi de faglig sterke ansatte en høy servicegrad» sier Lene Busund som er ansvarlig for drift av eiendomsporteføljen til Höegh Eiendom på HasleLinje

Resultatene på selskapsnivå er opp ett poeng opp fra 84 i fjor til 85 i år. I tillegg synes det i årets undersøkelse at leietakere i større grad enn tidligere er opptatt av eiendommens miljømerking og energikarakter.