Gå videre til innhold
Höegh Eiendom oppnådde et resultat på 85 poeng som gir selskapet en plassering på topp 5 av eiendomsselskapene som deltar i undersøkelsen.
Höegh Eiendom oppnådde et resultat på 85 poeng som gir selskapet en plassering på topp 5 av eiendomsselskapene som deltar i undersøkelsen.

Nyhet -

Höegh Eiendom med svært gode resultater i årets kundeundersøkelse

Höegh Eiendom gjennomførte tidligere i høst en leietaker undersøkelse i regi av Norsk Leietakerindeks. Resultatene av undersøkelsen er nå klare. Höegh Eiendom oppnådde et resultat på 85 poeng som gir selskapet en plassering på topp 5 av eiendomsselskapene som deltar i undersøkelsen. Höegh Eiendoms forvaltningsportefølje består av en variert eiendomsportefølje i Ski, Moss og Oslo. Det er gjort en solid jobb de siste årene for å energi optimalisere og bream-in-use sertifisering byggene i porteføljen.

Höegh Eiendoms portefølje på HasleLinje fikk 90 poeng

«Det er svært gledelig at vi har så fornøyde kunder her på HasleLinje. Vi har jobbet hardt med å følge opp våre kunder og stadig kommet opp med nye tjenester på området. Årets gode resultat henger nok også sammen med at vi har fått på plass resten av bygulvet på HasleLinje. I tillegg har vi de faglig sterke ansatte en høy servicegrad» sier Lene Busund som er ansvarlig for drift av eiendomsporteføljen til Höegh Eiendom på HasleLinje

Resultatene på selskapsnivå er opp ett poeng opp fra 84 i fjor til 85 i år. I tillegg synes det i årets undersøkelse at leietakere i større grad enn tidligere er opptatt av eiendommens miljømerking og energikarakter.

Kategorier

Pressekontakt

Eirik Thrygg

Eirik Thrygg

Pressekontakt Administrerende direktør +47 913 93 098

Höegh Eiendom

Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på bærekraft og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 560 mill. ▪ Antall ansatte: 54 ▪ Boliger i tomtebank: 4 700 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.00 ▪ Prosjekter i arbeid: 3 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 13 mrd