Gå videre til innhold
Både lokale og Oslo-baserte handelsaktører har fått øynene opp for at Verket er stedet å etablere seg. Foto: Texas Reklamebyrå
Både lokale og Oslo-baserte handelsaktører har fått øynene opp for at Verket er stedet å etablere seg. Foto: Texas Reklamebyrå

Nyhet -

Fyller bygulvet på Verket i Moss

Næringslokalene på Verket tar nå form, og både lokale og Oslo-baserte handelsaktører har fått øynene opp for at Verket er stedet å etablere seg.

Frisørene Veronica Jacobsen og Barbro Island i Haarverket startet sin virksomhet allerede i oktober, og kan fortelle om en overveldende mottakelse og fulle timelister. Spisestedet Kollektivet åpner i M:6-bygget den 18. november, der Hassan Abdoulaye vil friste med retter inspirert av det franske og afrikanske kjøkken. 

Over nyttår fylles flere av lokalene. Først ut er kosmetisk dermatologisk sykepleier Linda Desirée Jacobsen med hudpleiesalongen Verket Medispa. Hun planlegger åpning i februar og vil tilby medisinsk og kosmetisk hudbehandling. Ved påsketider åpner Barber- og frisørkjeden Pelspels, med barberer Marius Stiansen fra Fredrikstad i spissen. Pelspels driver allerede fire salonger med stor suksess i Oslo. 

Rundt påske åpner restauratør Patrik Schöning sin storsatsing på Elveplassen. «Vi gleder oss til å åpne restaurant og vinbar på Verket og synes det er spennende å være med å forme den nye bydelen. Vi er sikre på at stadig flere vil få øynene opp for kvalitetene området har å tilby, og ta turen til oss for å nyte god mat og drikke» sier restauratør Patrik Schöning.

«Det er veldig gledelig at så mange aktører nå etablerer seg på Verket. Dette vil skape liv og røre på gateplan. Aktive førsteetasjer er en viktig del av vår visjon om å skape levende steder som begeistrer» sier utleiesjef i Höegh Eiendom Steinar Løvdal.

Boligprosjektet Verket Brygge med 57 leiligheter som lanseres nå i november vil sammen med byggestarten på Hotell Riviera bidra til at den nye bydelen i Moss for alvor settes på kartet. I tillegg til kulturtilbudene og de mange arbeidsplassene som allerede er etablert på området vil dette være med på å skape en mangfoldig bydel. Moss ble tidligere i år kåret til årets sentrum av Norsk Sentrumsutvikling.

Om:

Moss er i ferd med å endre image. Urbane Verket er byens største byutviklingsprosjekt gjennom tidene. Dette skjer på den tidligere industriområdet til M. Peterson & Søn, der det nye bymiljøet er under utvikling. Tomten kan bebygges med 270 000 kvm, og ferdig utviklet vil Verket inneholde over 2000 boliger, flere kontorbygg og ett pulserende sentrum med butikker, restauranter, treningssentre, et rikt kulturtilbud, og et godt studentmiljø.

Höegh Eiendom er et familieeiet eiendomsselskap som utvikler, eier og forvalter eiendommer i Oslo sentrum og det sentrale østlandsområdet. Eiendomsporteføljen omfatter 350 000 kvm med en årlig leieverdi på 570 MNOK. Selskapet har boligprosjekter med 700 leiligheter under salg/utbygging, og tre store stedsutviklingsprosjekter i Oslo, Moss og Ski. Dette tilsvarer 800 mål ubebygde tomter for utvikling av handel, logistikk, næring, hotell, skole og boliger. Höegh Eiendom har 48 ansatte og hovedkontor i Parkveien 55 i Oslo.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Eirik Thrygg

Eirik Thrygg

Pressekontakt Administrerende direktør +47 913 93 098

Höegh Eiendom

Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på bærekraft og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 615 mill. ▪ Antall ansatte: 64 ▪ Boliger i tomtebank: 4 200 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.000 ▪ Prosjekter i arbeid: 2,6 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 16,4 mrd

Höegh Eiendom
Parkveien 55
0256 Oslo
Norge