Gå videre til innhold
Ti år er gått siden Mission flyttet inn i Indekshuset - Bård Annweiler, administrerende direktør i Mission.
Ti år er gått siden Mission flyttet inn i Indekshuset - Bård Annweiler, administrerende direktør i Mission.

Nyhet -

Feirer milepæl med Höegh Eiendom

Ti år er gått siden Mission flyttet inn i Indekshuset. Nå markerer selskapet sitt 20-årsjubileum i nyoppussete kontorer. – Vi har fått fantastisk flotte lokaler, og oppussingen har gitt oss en ny giv, sier administrerende direktør Bård Annweiler.

– Da vi flyttet inn i bygget i 2011, hadde både vi i Mission og Höegh Eiendom samme fokus på kvalitet og langsiktighet. Det ser vi i dag er viktig, for vi kan gjenbruke og fortsette med de samme løsningene som vi planla den gang, forteller Bård Annweiler, administrerende direktør i Mission.

Denne måneden markerer designbyrået ti år i Indekshuset. Mens lokalene har fått seg et løft, har Mission hatt midlertidig adresse i Ö Indekshuset. Nå er oppussingen ferdig, og selskapet kan ta fatt på den videre utviklingen i nye, gamle lokaler.

– Indekshuset har vært et godt sted for oss å jobbe, sier Annweiler.

– For oss har det vært veldig viktig å tenke på hvordan vi kan utvikle kompetansen vår videre. Da må vi tilrettelegge for en god arbeidsplass med gode møteplasser for kunder og ansatte, samtidig som vi har en god teknisk infrastruktur som hjelper oss å ha hybridmøter med kunder som jobber internasjonalt, legger han til.

Mer enn et kontor
Mission har jobbet med merkevareutvikling for en rekke av Norges største selskaper siden oppstarten i 2001. Selskapet har i dag 12 ansatte, som arbeider med å gi ledende norske selskaper råd og løsninger innen strategi og design.

Utleiesjef Hans Olav Johannessen i Höegh Eiendom, skryter av Mission som leietakere, og legger ikke skjul på at det er en fjær i hatten for gårdeiere når leietakere velger å bli så lenge – enten i samme eiendom, eller innad i porteføljen om plassbehovene skulle endre seg.

– Vi er opptatte av at leietakerne våre skal trives hos oss, for det er menneskene som jobber her som fyller eiendommene med liv. Mission – med Bård i spissen – er en positiv og hyggelig gjeng, og vi håper og tror at vårt felles jubileum er et tegn på at vi gjør noe riktig, sier Johannessen.

I løpet av de ti årene Mission har holdt til i Indekshuset, har både bygget og området gjennomgått en stor transformasjon. Nye restauranter har etablert seg i området rundt Solli Plass, mens både personalrestauranten og kaffebaren i Indekshuset har fått seg et løft.

Annweiler tror det å kunne tilby noe mer enn bare kontorplasser er blitt viktigere enn før.

– Vi har erfart i løpet av de siste to årene hvor viktig det er å bygge et godt arbeidsmiljø og en kultur som sikrer læring og utvikling, og kontorlokalene blir den viktigste arenaen for å sikre dette, sier han.

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Eirik Thrygg

Eirik Thrygg

Pressekontakt Administrerende direktør +47 913 93 098

Höegh Eiendom

Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på bærekraft og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 560 mill. ▪ Antall ansatte: 54 ▪ Boliger i tomtebank: 4 700 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.00 ▪ Prosjekter i arbeid: 3 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 13 mrd