Gå videre til innhold
Julenostalgi på sitt beste - Höegh Eiendom inviterer til «Jul på Verket» i Moss sentrum for tiende år på rad.
Julenostalgi på sitt beste - Höegh Eiendom inviterer til «Jul på Verket» i Moss sentrum for tiende år på rad.

Nyhet -

Dette blir julenostalgi på sitt beste

Höegh Eiendom gjentar suksessen med «Jul på Verket» for tiende gang.

Tirsdag 13. desember er det igjen duket for sang, lys og god julestemning når Höegh Eiendom inviterer til «Jul på Verket» i Moss sentrum for tiende år på rad.

– Vi arrangerte dette første gang i 2013. Den gang var det nesten ingenting som skjedde på Verket, så vi begynte med et enkelt Lucia-arrangement. Nå er det blitt så populært at vi har vokst oss ut av vår faste endestasjon for Lucia-toget, Konventionsgaarden. Derfor går toget i år helt ned til Elveplassen, hvor det blir god plass til alle, sier Eva Kristin Talberg, markedsansvarlig i Höegh Eiendom.

Lucia-toget ledes an av koret Polyphonic gjennom en julepyntet arbeiderboliggate. På Elveplassen blir det mer korsang og minikonsert med hele Norges sangyndling Helene Bøksle. Butikker og serveringssteder på Verket holder kveldsåpent til klokken 20, med fri parkering for alle besøkende.

– Dette blir julenostalgi på sitt beste, og alt er gratis. Mange tenker kanskje at Verket er en sommerdestinasjon på grunn av beliggenheten ved vannet, men dette er blitt en veldig fin årlig tradisjon som viser at Verket er et hyggelig sted å være også på vinterstid, sier Talberg.

Mer julehygge på Verket

I tillegg til å skape julestemning for byens befolkning, planlegges også en ekstra god start på dagen for de mange som jobber ved Verket.

– Vi skal være til stede i kontorbyggene våre fra morgenen av, og dele ut gløgg og lussekatter til alle som kommer på kontoret. Vi har flotte juletrær i flere av byggene våre, og her er det julegaveinnsamling til Røde Kors frem mot jul. Dessuten er vi glade for å kunne bidra til julaftenfeiring på Verket, i samarbeid med blant andre Kirkens bymisjon, kirkene i Moss, Verket Scene og Moss i Sentrum, sier Talberg.

– I Höegh Eiendom etterstreber vi å skape levende steder som begeistrer, og sosial bærekraft er en viktig del av dette. Når vi utvikler byer og tettsteder setter vi oss fore å gi en merverdi til alle som lever sine liv der, og vi håper at julens arrangementer vil være positive bidrag til lokalmiljøet.

Kategorier

Regions

Kontakter

Eirik Thrygg

Eirik Thrygg

Pressekontakt Administrerende direktør +47 913 93 098

Höegh Eiendom

Om Höegh Eiendom

Vi bygger by og bydeler i både i Oslo, Ski og Moss. Dette gjør vi med stor glød og i et langsiktig perspektiv. Vi gjør nesten alt selv. Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker å komme så tett på våre leietagere og boligkjøpere som mulig. Der det er naturlig samarbeider vi med partnere som følger vår filosofi. Vi er et familieeid selskap og har en lang historie som vi er stolte av. Dette forplikter oss til å levere godt. I alt vi gjør legger vi vekt på bærekraft og bygger så gode byer og bygg som mulig. De skal skape begeistring for alle som jobber og bor der. I utviklingsprosjektene våre utfordrer vi oss selv og våre samarbeidspartnere til å tenke innovativt og fremtidsrettet.

Vi skaper levende steder som begeistrer!

Höegh Eiendom i tall:

▪ Årlig forvaltede leieinntekter: 615 mill. ▪ Antall ansatte: 64 ▪ Boliger i tomtebank: 4 200 ▪ Antall kvm under forvaltning: 330.000 ▪ Prosjekter i arbeid: 2,6 mrd. ▪ forvaltet eiendomsverdi: 16,4 mrd

Höegh Eiendom
Parkveien 55
0256 Oslo
Norge